Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έμαθε στην κάμερα για την κατάρρευση της Μαρινέλλας - Η αντίδρασή της

Έπαθε σοκ...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έμαθε στην κάμερα για την κατάρρευση της Μαρινέλλας - Η αντίδρασή της

Την ώρα που η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρώδειου, μία από τις κάμερες του Super Κατερίνα βρισκόταν σε απονομή δίσκου και δημοσιογράφος της εκπομπής μετέφερε την είδηση στους καλλιτέχνες που βρίσκονταν εκεί. Κάποιοι είχαν ενημερωθεί ήδη, ωστόσο υπήρχαν πρόσωπα που δεν είχαν μάθει για το δυσάρεστο αυτό γεγονός και ενημερώθηκαν μπροστά στον φακό. Ανάμεσά τους και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έπαθε σοκ.

«Περαστικά της εύχομαι να είναι, γιατί είναι μία και μοναδική», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

«Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Εγώ το έμαθα όταν έφτασα εδώ στην εκδήλωση. Βλέπω τα κείμενα ότι αναφέρονται στην κυρία Μαρινέλλα και μετά μαθαίνω όλο αυτό που έγινε. Τι να πω... Περαστικά να πούμε!», δήλωσε με την σειρά του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Εύχομαι τα καλύτερα. Τι να πω... Έχουμε μεγαλώσει όλοι με την φωνή της, έχουμε τραγουδήσει όλοι τα τραγούδια. Έχω πάθει σοκ και ελπίζω και εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε επίσης ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Μόλις τώρα το είδα. Δεν το ήξερα και έχω σοκαριστεί πάρα μα πάρα πολύ. Εύχομαι η κυρία Μαρινέλλα να γίνει πολύ πολύ γρήγορα καλά, γιατί την έχουμε ανάγκη, την αγαπάμε και θέλουμε να την βλέπουμε μόνο στη σκηνή», σημείωσε ο Βασίλης Δήμας.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα - Τι συνέβη έξω από το Νοσοκομείο Υγεία την ώρα που βρισκόταν στο ασθενοφόρο

Η αντίδραση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο άκουσμα της είδησης για την Μαρινέλλα

«Δεν γνωρίζω κάτι. Δεν το ήξερα, πότε έγινε αυτό;», ρώτησε, όμως, η Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν της το είπε η ρεπόρτερ και συνέχισε: «Όλα καλά;», ωστόσο δεν άντεξε στο άκουσμα της είδησης και γύρισε την πλάτη της στην κάμερα. «Πω… αλήθεια;», ακούστηκε να λέει τότε - δείτε εδώ το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή της.