Γιάννης Μόρτζος: Το παράπονό του πριν φύγει από τη ζωή και ο αποχαιρετισμός της Άννας Φόνσου

«Μου ήρθε σοκ, ήξερα ότι είναι χάλια, αλλά όχι ότι πέθαινε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες (25/9) το μεσημέρι ο Γιάννης Μόρτζος, μία είδηση που έγινε γνωστή από «Το Σπίτι Του Ηθοποιού». Η εκπομπή Super Κατερίνα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την ψυχή του οργανισμού, την Άννα Φόνσου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να μεταφέρει στον αέρα το παράπονο που είχε ο ηθοποιός, πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Γιάννης Μόρτζος είχε ένα παράπονο από κάποιους ανθρώπους που θεωρεί ότι αδίκησαν τη δουλειά του. Δεν μιλάω μόνο για τηλεοπτικούς ρόλους αλλά και για το θέατρο. Δεν μάσαγε τα λόγια του, είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λαμπάτο και την κόντρα του με τον Μάρκο Σεφερλή. Ήταν 40 χρόνια μαζί με τη γυναίκα του και είχαν μία πολύ ζωντανή σχέση», ανέφερε ο δημοσιογράφος στον αέρα του Alpha.

Δείτε επίσης: Γιάννης Μόρτζος: «Ήρθα να τον παραλάβω! Το καταλαβαίνεις;» - Ράκος ψυχολογικά η σύζυγός του λίγο μετά τον χαμό του

Το «αντίο» της Άννας Φόνσου στον Γιάννη Μόρτζο

Γιάννης Μόρτζος - Άννα Φόνσου

«Ήμουν μαζί του σε επιτροπές και θυμάμαι πόσο καλός ήταν με τους άλλους συναδέλφους, για να τακτοποιηθούν οι ηθοποιοί, πόσο σπουδαίος ηθοποιός ήταν ο ίδιος και πόσο προσπάθησε για την υγεία του. Έχει αυτή τη γυναίκα την τόσο σπουδαία, αφοσιωμένη δίπλα του», ανέφερε η Άννα Φόνσου για τον Γιάννη Μόρτζο, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο πίσω από την ανακοίνωση του «Σπιτιού του ηθοποιού».

«Είναι πολύ μεγάλη η θλίψη μου, μου το ανακοίνωσε ο Βουγιουκλάκης πρώτα σε μένα και μου ήρθε σοκ. Ήξερα ότι είναι χάλια αλλά όχι ότι θα πέθαινε. Καλό παράδεισο, φίλε μου. Ήταν πολύ μορφωμένος άνθρωπος, σπουδαίος ηθοποιός. Ο Κουν τον είχε ξεχωρίσει αμέσως. Είχε όλα τα χαρίσματα, σπουδαίος δάσκαλος και σκηνοθέτης», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Άννα Φόνσου αποχαιρετώντας τον Γιάννη Μόρτζο.