Πασχάλης Τερζής: Τα συγκινητικά του λόγια για την Μαρινέλλα - «Χθες το βράδυ το έμαθα! Μου είπαν...»

Δήλωσε την ανησυχία του για την συνεργάτιδα και φίλη του

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Πασχάλης Τερζής: Τα συγκινητικά του λόγια για την Μαρινέλλα -  «Χθες το βράδυ το έμαθα! Μου είπαν...»

Η μεγάλη και θρυλική τραγουδίστρια Μαρινέλλα, χθες Τετάρτη 25/09, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των θεατών, αφήνοντας το κοινό που την παρακολουθούσε σε σοκ. Από τη χθεσινή βραδιά, λοιπόν, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την τραγική στιγμή της τραγουδίστριας. Μετά το θλιβερό συμβάν, η ίδια έλαβε τις πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Υγεία όπου και νοσηλεύεται μέχρι και τώρα.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ότι η μεγάλη τραγουδίστρια υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο (δείτε εδώ τι συνέβη έξω από το Νοσοκομείο Υγεία την ώρα που βρισκόταν στο ασθενοφόρο).

Η θρυλική Μαρινέλλα, από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγο της, Φρέντυ Σέμπερη, έχει αποκτήσει μια κόρη, την Τζωρτζίνα, η οποία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της. Μάλιστα, η κόρη της, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις, ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν πάνω στη σκηνή για να την βοηθήσουν. Η ίδια, φαίνεται να μην έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μητέρας της, και αγωνιεί μαζί με τα αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας.

Η ανησυχία του κοινού και των ΜΜΕ για τον θρύλο της μουσικής είναι μεγάλη, με τους παρουσιαστές των εκπομπών, συνεργάτες της αλλά και επώνυμα πρόσωπα να δείχνουν δημόσια την εμπάθεια τους και να εύχονται την γρήγορη ανάρρωση της.

Τα συγκινητικά λόγια του Πασχάλη Τερζή για την Μαρινέλλα

Ο λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής λοιπόν, σήμερα το πρωί, 26/09, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την συνάδελφο και φίλη του που βρίσκεται τώρα στη ΜΕΘ: «Είχα φίλους που ήταν στο Ηρώδειο. Χθες το βράδυ το έμαθα. Μου είπαν αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος. Ανησυχήσαμε όλοι, της ευχόμαστε περαστικά. Εγώ πιστεύω ότι είναι παλικάρι και θα βγει γερή να είναι κοντά μας».