Μαρινέλλα – Συγκινήθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης στο νοσοκομείο: «Μακάρι να πάνε όλα καλά»

«Μην εκπλαγείτε αν τη δούμε να τραγουδά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Τη δική της μάχη δίνει τις τελευταίες ώρες η Μαρινέλλα, από το βράδυ της Τετάρτης (25/9). Ενώ ερμήνευε το τρίτο της τραγούδι «Εγώ κι εσύ», η σπουδαία ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε με την κόρη της και την εγγονή της που βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις αλλά και τους συνεργάτες της να τρέχουν στο πλευρό της να δουν τι έχει συμβεί. Η συναυλία της αναβλήθηκε, ενώ εκείνη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν έκανε λόγο για σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε νέα ενημέρωση. Αυτή τη στιγμή η Μαρινέλλα βρίσκεται στην εντατική, με την είσοδο να επιτρέπεται μόνο στην κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη και σε κανέναν άλλον.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Ποια είναι η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη που βρίσκεται στο πλευρό της στο νοσοκομείο

Τι δήλωσε ο Χρήστος Μενιδιάτης για τη Μαρινέλλα

Κάμερες και δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω απ' το «Υγεία», μεταξύ αυτών και εκείνη του Buongiorno. Ο Χρήστος Μενιδιάτης κατέφθασε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, για δικό του προσωπικό λόγο όπως ανέφερε, ωστόσο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για εκείνη.

«Περιμένουμε, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω έρθει για προσωπικό μου θέμα, δεν έχω μιλήσει με την κόρη της και καλό είναι σε αυτές τις στιγμές να μην ενοχλούμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε εκείνους που δίνουν τον δικό τους αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του για τη Μαρινέλλα.

«Εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να είναι υγιής. Μην εκπλαγείτε, παρόλο τη σοβαρότητα της κατάστασης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τη δούμε να τραγουδά πάνω στη σκηνή. Την ξέρω από μικρό παιδί, είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός, να είναι γρήγορα κοντά μας», συμπλήρωσε πριν αποχωρήσει ο τραγουδιστής.