Σίσσυ Καλλίνη: Καρέ - καρέ η κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο - «Καθόμουν ακριβώς μπροστά από την σκηνή όταν...»

Όλα όσα είδε η δημοσιογράφος από τις κερκίδες

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Σίσσυ Καλλίνη: Καρέ - καρέ η κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο - «Καθόμουν ακριβώς μπροστά από την σκηνή όταν...»

Η θρυλική τραγουδίστρια Μαρινέλλα, χθες το βράδυ της Τετάρτης, 25/09, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των θεατών, αφήνοντας τους θαυμαστές της σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την τραγική στιγμή της τραγουδίστριας. Αμέσως η ίδια έλαβε τις πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Υγεία όπου και νοσηλεύεται.

Σήμερα το πρωί, μάλιστα, βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ότι η μεγάλη τραγουδίστρια υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας). Η ανησυχία του κοινού και των ΜΜΕ για τον θρύλο της μουσικής είναι μεγάλη, με τους παρουσιαστές των εκπομπών αλλά και επώνυμα πρόσωπα να δείχνουν δημόσια την εμπάθεια τους και να εύχονται την γρήγορη ανάρρωση της.

Καρέ - καρέ η στιγμή κατάρρευσης της Μαρινέλλας από τη Σίσσυ Καλλίνη

Η Σίσσυ Καλλίνη, βρισκόταν χθες στις κερκίδες της συναυλίας της Μαρινέλλας, προκειμένου να παρακολουθήσει τη μεγάλη μουσική παράσταστη. Η ίδια, στην κάμερα του Breakfast at Star του STAR περιγράφει τα όσα είδε: «Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή, ήταν σοκαριστικό. είναι πολύ έντονο να βλέπεις την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού σε έναν τέτοιο χώρο, ανοιχτό χώρο. Το συναίσθημα ήταν πολύ ψηλά. Σε συνέπαιρνε τόσο πολύ το συναίσθημα να βλέπεις την Μαρινέλλα να τραγουδά ακαπέλα στο Ηρώδειο, που δεν δώσαμε σημασία. Κάποια στιγμή ίσως στο καλοσώρισμα ήταν πιο τρακαρισμένη, είχαν γίνει και όλα αυτή η παραφιλολογία (αναφερόμενη στην αποχώρηση του Χρήστου Μάστορα που ήταν προγραμματισμένο να είναι μαζί της στη σκηνή) και ύστερα έγινε αυτό που δυστυχώς όλοι είδαμε».

«Καθόμουν στο πάνω διάζωμα ακριβώς μπροστά από τη σκηνή. Είναι ακριβώς μια εικόνα χίλιες λέξεις. Είναι ακριβώς αυτό που είδατε. Το να περιγράφεις τώρα την αδύναμη στιγμή μιας γυναίκας, ανεξάρτητα από το μεγαλείο το καλλιτεχνικό, δεν είναι κάτι, πως να πω, ότι θα δώσει κάτι στο ρεπορτάζ».