Αντώνης Ρέμος: Τα λόγια που ψέλλισε αναστατωμένος στις κάμερες μετά το εγκεφαλικό της Μαρινέλλας

Έφυγε εσπευσμένα από το Ηρώδειο για να βρεθεί κοντά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος: Τα λόγια που ψέλλισε αναστατωμένος στις κάμερες μετά το εγκεφαλικό της Μαρινέλλας

Συγκλονισμένοι είναι όλοι με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η τραγουδίστρια λιποθύμησε στο Ηρώδειο με την κατάσταση της να επιβαρύνεται μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε στο ιατρικό κέντρο (δείτε βίντεο).

Στο πλευρό της βρίσκεται η κόρη της αλλά και η εγγονή της που της έχει τεράστια αδυναμία, ο προσωπικός της ιατρός και κάποιοι από τους συνεργάτες της. Από το πρώτο λεπτό μάλιστα έτρεξαν στο πλευρό της και ο Τάκης Ζαχαράτος με τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, με τον τραγουδιστή συνεργάστηκαν για την συναυλία αυτή στο Ηρώδειο και θα τραγουδούσαν μαζί στη σκηνή. Ο ίδιος λοιπόν, έφυγε γρήγορα από τη συναυλία και πήγε στο νοσοκομείο για να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει.

Η μόνη δήλωση που κατάφερε να κάνει ο Αντώνης Ρέμος για την Μαρινέλλα

«Όλα καλά παιδιά. Θα δούμε. Θα περιμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν και θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση» είπε στους δημοσιογράφους φανερά αναστατωμένος.

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγες ώρες μετά η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης»