Γιώργος Παπαδάκης για κατάρρευση Μαρινέλλας: «Ευχόμαστε να τα πάει καλά, να ξεπεράσει τον κίνδυνο...»

Νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Υγεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης για κατάρρευση Μαρινέλλας: «Ευχόμαστε να τα πάει καλά, να ξεπεράσει τον κίνδυνο...»

Μεγάλη αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Η τραγουδίστρια κατέρρευσε πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Αφού τραγούδησε δυο επιτυχίες της, στο τρίτο δυστυχώς λιποθύμησε και όλοι έτρεξαν στο πλευρό της (δείτε το βίντεο).

Στην συνέχεια πήγε στο καμαρίνι της όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο. Κατά την διάρκεια που βρισκόταν μέσα στο ασθενοφόρο τη υγεία της επιβαρύνθηκε. Τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία στην εντατική μονάδα σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν έπαθε αιμορραγικό επεισόδιο (δείτε εδώ αναλυτικά τι γράφει).

Η δήλωση του Γιώργου Παπαδάκη για την Μαρινέλα

Σήμερα Πέμπτη 26/9 ο Γιώργος Παπαδάκης με την ομάδα του στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση και όλα να πάνε καλά.

«Η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη κι όλοι ευχόμαστε να τα πάει καλά, να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλες τις τελευταίες ημέρες είχε καταπονηθεί από τις πρόβες και πριν ξεκινήσει η συναυλία είχε έντονο, πολύ δυνατό πονοκέφαλο» δήλωσε μεταξύ άλλων φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός που βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο Υγεία, μετέφερε το κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή έξω από το ιατρικό κέντρο.

«Παραμένει νοσηλευόμενη. Την ώρα που έπεσε στη σκηνή τραγουδούσε το "Θεέ μου εσύ μας έμαθες πόσο πολύ να αγαπάμε". Είναι πολύ η μεγάλη του κόσμου. Είναι η κόρη της δίπλα της, ο προσωπικός της ιατρός, οι άνθρωποι της παραγωγής αλλά και της δισκογραφικής που έτρεξαν να την βοηθήσουν από το πρώτο λεπτό. Μια προσευχή και όλα να πάνε καλά ευχόμαστε», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, την επισκέφθηκαν μέσα στη νύχτα ο Τάκης Ζαχαράτος αλλά και ο Αντώνης Ρέμος.