Μαρινέλλα: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία

«Διαπιστώθηκε ότι υπέστη...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρινέλλα: Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία

Ιδιαίτερα σοβαρή, δυστυχώς, φαίνεται πως είναι η κατάσταση της θρυλικής τραγουδίστριας, Μαρινέλλας, μετά την κατάρρευσή της πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου, το βράδυ της Τετάρτης 25/9, κατά την διάρκεια της συναυλίας της, μιας συναυλίας η οποία είχε προκαλέσει πληθώρα σχολίων πριν καν πραγματοποιηθεί με πρωταγωνίστρια αυτή και την αποχώρηση του Χρήστου Μάστορα (δείτε εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί).

Το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον τεράστιο αυτό θρύλο να πέφτει κάτω μπροστά στα μάτια όλων των θεατών κάνει τον γύρο του διαδικτύου (δείτε το εδώ) ενώ εκεί βρίσκεται στο Νοσοκομείο Υγεία. Ο ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης, στενός της φίλος και προσωπικός της γιατρός ήταν αυτός που σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα που κατέρρευσε και ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Η Μαρινέλλα μετά από λίγη ώρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου άρχισε να υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε λίγες ώρες μετά η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου σε κρίσιμη κατάσταση.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης»

Φωτογραφίες από την συναυλία

Μαρινέλλα Ηρώδειο

Μαρινέλλα Ηρώδειο κατέρρευσε

Μαρινέλλα Ηρώδειο εξελίξεις

Μαρινέλλα Ηρώδειο 25/9