Μαρινέλλα: Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων στο Ηρώδειο - Ακυρώθηκε η συναυλία

Μεταφέρθηκε άμεσα για εξετάσεις

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Κατέρρευσε η Μαρινέλλα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, απόψε, Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής, μπροστά στους θεατές, καθώς τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος, την μεγάλη επιτυχία "Τα λόγια είναι περιττά". Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συναυλία αναβάλλεται και η πρώτη ενημέρωση που έλαβαν οι θαυμαστές της Μαρινέλλας είναι ότι η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Υγεία".

Δείτε εδώ την πρώτη διάγνωση της Μαρινέλλας

Σημειώνουμε ότι ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους παρατήρησαν έντρομοι ότι η τραγουδίστρια πριν καταρρεύσει είχε αρχίσει να τρέμει. Το κοινό πάγωσε μετά το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν σταδιακά να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ανήσυχοι όλοι για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως σχολίασαν ορισμένοι από όσους παρευρέθηκαν στην συναυλία, από το πρώτο τραγούδι η Μαρινέλλα φαινόταν καταπονημένη και ασταθής, ενώ προσθέτουν ότι ελπίζουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

"Εύχομαι να είναι από την κούραση. Από όσο ξέρω έκανε αρκετές πολύωρες πρόβες", έγραψε ένας χρήστης.

Τα καλά νέα είναι πως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τραγουδίστρια φάνηκε να ανακτά τις αισθήσεις της και την επικοινωνία με τους συνεργάτες της, αφού μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα - Χρήστος Μάστορας: Όλο το παρασκήνιο της ακύρωσης της συνεργασίας τους - Η λάθος κίνηση του τραγουδιστή

Δείτε βίντεο από την συναυλία της Μαρινέλλας που δημοσίευσε παριστάμενος:

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Απόψε, το Ηρώδειο κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς η συναυλία που είχε προγραμματιστεί ήταν μια κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της εμβληματικής ερμηνεύτριας.

Ήταν ένα μουσικό ταξίδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και μιας πολυάριθμης ορχήστρας που είχε στόχο να αποτελέσει μια μεγαλειώδη μουσική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού ώστε να μαγέψει το κοινό.