Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω πάρει δύναμη και ευχές για τρεις ζωές, ευχαριστώ πολύ»

«Έχω επανέλθει κατά 90%»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στη σκηνή και πρωταγωνιστεί στην μουσική παράσταση «Άγαμοι θύται – Best ωχ» μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής του στη Θεσσαλονίκη ο καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον ρεπόρτερ Νίκο Σεϊδαρίδη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο.

«Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σκηνικά. Είχα να νιώσω έτσι από πιτσιρικάς που είχα το άγχος της απειρίας. Πιστεύω ότι, αν θες να είσαι καλός σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να το πιστεύεις κιόλας ότι είσαι καλός. Προσπαθώ να επανέλθω, σκηνικά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν τέλειος, με δυσκόλεψε η κιθάρα και στην αρχή είχα πρόβλημα συγχρονισμού με το λόγο», σημείωσε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Έχασε 30 κιλά και είναι σχεδόν αγνώριστος - Η νέα του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας για την επαναφορά του

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης έδωσε μία εκτίμηση για την ετοιμότητά του. «Έχω επανέλθει κατά 90%. Η πρόοδος στην κιθάρα είναι πολλαπλάσια του λόγου. Είχα λίγο άγχος σήμερα, αλλά είναι στον χαρακτήρα μου, στην πιο άσχημη κατάσταση πάντα να βλέπω κάτι θετικό, αυτό ψάχνω. Ο άνθρωπος έχει δυνάμεις που ούτε φαντάζεται. Αυτό διαπιστώνω τώρα», δήλωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει και το εισπράττω καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά. Πάω να πάρω έναν καφέ ή στο σούπερ μάρκετ και ανεξάρτητα από ηλικίες μού λένε “σιδερένιος Δημήτρη, σε αγαπάμε”. Έχω πάρει δύναμη και ευχές για τρεις ζωές, ευχαριστώ πολύ», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.