Πένθος για την Εύη Δαέλη: Η απώλεια που συγκλόνισε τη «Φιφή» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»

«Για τους αγαπημένους του...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Εύη Δαέλη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Φίφη» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Η νεαρή ηθοποιός θρηνεί τον θάνατο του πατέρα της και μοιράστηκε την τραγική είδηση μέσα από τα προσωπικά της social media.

Συγκεκριμένα η Εύη Δαέλη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο ανακοίνωνε ότι η κηδεία του αγαπημένου της πατέρα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αιγάλεω. Η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν για το τελευταίο αντίο, γράφοντας: «Για τους αγαπημένους του που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν».

Δείτε επίσης: Εύη Δαέλη για Γιάννη Μπέζο: «Είναι ο μόνος που το κάνει αυτό...» - Όλα όσα αποκάλυψε για την συνεργασία τους

Πένθος για την Εύη Δαέλη

Η Εύη Δαέλη για τον ρόλο της «Φίφης» στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η Εύη Δαέλη έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό την περίοδο 2007-2009, όταν υποδύθηκε τη «Φίφη», την κόρη της Κατερίνας Λέχου, στη δημοφιλή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Μέσα από αυτόν τον ρόλο, έμεινε στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, ωστόσο δεν έχει κρύψει ότι την ενοχλεί μερικές φορές, όταν την αναφέρουν με το συγκεκριμένο όνομα.

«Επειδή η δεύτερη δουλειά που έκανα ήταν πάλι με τον Ανδρέα Μορφονιό, που ήταν σκηνοθέτης μας στο Ευτυχισμένοι Μαζί, ο ρόλος της Φίφης δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα μου. Πολλές φορές εκνευρίζομαι όταν με λένε Φίφη, αλλά μετά σκέφτομαι, “πάλι καλά που με λένε Φίφη, γιατί θα μπορούσαν να μη θυμούνται καν πως με λένε”», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Εύη Δαέλη. Σήμερα, αντιμετωπίζει τη δύσκολη αυτή περίοδο με δύναμη, έχοντας στο πλευρό της τη στήριξη των δικών της ανθρώπων.