Γιώργος Λιβάνης: «Είχαμε μαζευτεί 40 άτομα στο μαιευτήριο, ο τοκετός ήταν περίπου 16 ώρες»

«Όταν μας έφεραν το μωρό, είπα “Τι το κάνουμε τώρα αυτό;”»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/giorgos_livanis
Instagram/giorgos_livanis

Ο Γιώργος Λιβάνης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Buongiorno, όπου μίλησε για τη γέννηση του γιου του με την Ανδρομάχη, καθώς και για τις αλλαγές που έφερε εκείνος στη ζωή τους. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής δήλωσε ενθουσιασμένος που έγινε πατέρας, ενώ αποκάλυψε πως ένας αστρολόγος είχε «δει» τη συγκεκριμένη εξέλιξη πριν από δύο χρόνια κι εκείνος δεν τον πίστευε.

«Είναι η πιο γλυκιά κούραση που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος, γιατί ανά τρεις ώρες πρέπει να ξυπνάς, ειδικά αν είσαι ενεργός όπως εγώ. Δεν θέλω να αφήνω την Ανδρομάχη μόνη της, αλλά είναι κάτι που μ' αρέσει να το ζω κι εγώ. Χαίρομαι που είμαι κομμάτια. Κοιμάσαι όσο... χρειάζεται. Θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος. Χαίρομαι πολύ που μοιάζει στην Ανδρομάχη, γιατί μαζί της είμαι ερωτευμένος», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιβάνης.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο τους και το μήνυμά τους

«Ήμουν μέσα, κανονικά. Ήταν περίπου 16 ώρες ο τοκετός, δεν ήταν δύσκολος, αλλά ο γιατρός μας λειτουργεί έτσι και αφήνει να γίνουν τα πράγματα φυσιολογικά. Όταν ήρθε η ώρα, κράτησε ένα τέταρτο. Είχαμε μαζευτεί 40 άτομα στο “Μητέρα”, είχαν έρθει γονείς και φίλοι, μου έλεγαν “Χρόνια έχουμε να δούμε κάτι τέτοιο”. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου», σημείωσε εν συνεχεία ο τραγουδιστής.

Οι αλλαγές στη ζωή του Γιώργου Λιβάνη μετά το παιδί

Γιώργος Λιβάνης - Ανδρομάχη

Όσον αφορά την αλλαγή που έφερε ο γιος του στη ζωή του, ο Γιώργος Λιβάνης σημείωσε πως: «Αλλαγή νιώθεις από το πρώτο δευτερόλεπτο, πρέπει να αναλάβεις μία ευθύνη. Έφερες μια ζωή στον κόσμο, οπότε τα πράγματα τα σκέφτεσαι διπλά και τριπλά, και πιο σωστά νομίζω. Κρατάω την πρώτη στιγμή που μας έφεραν το μωρό στο δωμάτιο, τότε είπα “Τι το κάνουμε τώρα αυτό;”. Το πήρα αγκαλιά λες και ήταν εύθραυστο. Τώρα έχουμε συνηθίσει».

Σε διαφορετικό σημείο αποκάλυψε πως οι γονείς της Ανδρομάχης θα μετακομίσουν σύντομα μαζί τους: «Είμαι ενεργός επειδή ξέρω ότι πρέπει να είμαι, αλλά και επειδή μου αρέσει. Πολλές φορές κάνω παραπάνω πράγματα και βοηθάω την Ανδρομάχη. Χαίρομαι να το κάνω. Μένουμε μόνοι μας, οι γιαγιάδες φέρνουν το φαΐ, η μαμά της θα έρθει να μείνει για κάποιο διάστημα μαζί μας. Είμαστε γενικά μία αγαπημένη οικογένεια, ταιριάζουν οι παππούδες».

«Αν μου έλεγες ότι σε πέντε χρόνια θα συμβεί αυτό, θα το άκουγα, αλλά δεν θα το πίστευα. Το '22 ήμουν με τον Οικονομόπουλο στο Fantasia και έρχεται ένας αστρολόγος για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Μου λέει “στο εξάμηνο του '24 θα περιμένεις μωρό” και του έλεγα “αποκλείεται”. Η άλλη πρόβλεψη ήταν πως δεν θα ήμουν με την κοπέλα μου, παρότι δεν την ήξερε καν. Μπορεί να μην περιμένεις κάτι, το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Αυτή τη στιγμή ήμουν έτοιμος να γίνω μπαμπάς», κατέληξε ο Γιώργος Λιβάνης.