Ιωάννα Μάνδρου: Απάντησε για την ξαφνική αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το Mega

«Aν έμενε θα είχαμε μία άριστη συνεργασία...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Μάνδρου: Απάντησε για την ξαφνική αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το Mega

Συζητήθηκε έντονα η μεταγραφή της Ιωάννας Μάνδρου στο Mega, καθώς μεταξύ άλλων συνέπεσε με την παραίτηση της Άννας Κανδύλη, που ήταν για χρόνια στο κανάλι. Πολλοί θεώρησαν πως δεν ήταν τυχαίο το timing, αλλά πως υπήρχε κάποια εμπλοκή ανάμεσα στις δύο δημοσιογράφους του δικαστικού ρεπορτάζ.

Ως καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno, η Ιωάννα Μάνδρου απάντησε και σε αυτό, ανάμεσα σε πολλά άλλα, τονίζοντας ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμα, αλλά προτίθεται να πάρει τηλέφωνο αμέσως την Άννα Κανδύλη, προκειμένου να ακούσει και τη δική της πλευρά.

Η Ιωάννα Μάνδρου για την ξαφνική παραίτηση της Άννας Κανδύλη

«Ήθελα να απαντήσω πάνω σε αυτό. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, με την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επ' ουδενί δεν ήθελα να φύγει από το Mega, ήταν μία δική της απόφαση, στην οποία δεν ενεπλάκησα. Με στενοχώρησε πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε, της εύχομαι τα καλύτερα σε ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι αν έμενε θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα τελευταία 40 χρόνια που είμαι στη δημοσιογραφία», σημείωσε η Ιωάννα Μάνδρου.

«Βέβαια η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως είναι και η αποδοχή αυτής της απόφασης από την εταιρεία. Αλλά εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Ήταν δύσκολη η θέση μου γιατί στενοχωρήθηκα, όχι επειδή είχα κάποια ανάμειξη, αλλά ανθρώπινα και συναδελφικά. Δεν μιλήσαμε ακόμα, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου στο Mega, οπότε δεν μίλησα με κανέναν συνάδελφο πριν απ' αυτό. Ήθελα να είμαι τυπική. Βεβαίως και θα μιλήσω μαζί της, σήμερα κιόλας, πριν βγω από το στούντιο», κατέληξε η Ιωάννα Μάνδρου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.