Αντρέας Μικρούτσικος: «Ο ανταγωνισμός μόνο από μάτι ξέρει και να χτυπάμε κανένα κεφάλι στον τοίχο...»

Για ποιον χτυπάει καμπάνα για το «μάτι μάτι μάτι»;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντρέας Μικρούτσικος: «Ο ανταγωνισμός μόνο από μάτι ξέρει και να χτυπάμε κανένα κεφάλι στον τοίχο...»

«Ανάποδα» ξεκίνησε η μέρα για τον Αντρέα Μικρούτσικο, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει πως μπαίνοντας στο μακιγιάζ χτύπησε το κεφάλι του σε τζαμαρία και έχυσε τον καφέ του. Ο παρουσιαστής έδειξε μάλιστα τα χαρτιά του που έγιναν χάλια, ωστόσο δεν πτοήθηκε και άδραξε την ευκαιρία για να στείλει μήνυμα στους «απέναντι» με σαφείς αναφορές.

H Φαίη Σκορδά αντέδρασε αρχικά στα όσα ειπώθηκαν, θεωρώντας πως ο Αντρέας Μικρούτσικος είναι εκνευρισμένος απ' όσα συνέβησαν το πρωί. Εκείνος, ωστόσο, τόνισε πως έχει κέφια όταν βλέπει κόσμο και παράλληλα της έπλεξε το εγκώμιο για τις πρωτιές που κατακτάει στην τηλεθέαση με το Buongiorno το πρώτο διάστημα.

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος – Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σφάχτηκαν» για ένα φόρεμα - «Αυτό είναι άτυπος ρατσισμός»

Ο Αντρέας Μικρούτσικος έχει μάτι, μάτι, μάτι...

Αντρέας Μικρούτσικος

Εμφανώς ενοχλημένος που τον διέκοψε στην αρχή, ο Αντρέας Μικρούτσικος είπε στη Φαίη Σκορδά: «Δίνω εγώ εξήγηση και θα μου πεις τι θα πω; Μπορείς να μου γράψεις σε ένα χαρτί τι θα λέω; Εξηγήσεις έδωσα σε αυτά που έπαθα, όχι σε αυτά που παθαίνει η Φαίη οπότε να μου τι λες. Μου το κάψατε».

«Ο ανταγωνισμός μπορεί να μην τα καταφέρνει σε επίπεδο περιεχομένου, αλλά τα καταφέρνει και του δίνω συγχαρητήρια σε επίπεδο “ματιού”. Μάτι, μάτι, μάτι οπότε σκόρδα, σκόρδα, σκόρδα. Συγχαρητήρια Φαίη που η εκπομπή σου κι εσύ κάνατε χθες τους μεγαλύτερους αριθμούς στο κανάλι. Δεν μιλάω για τον ανταγωνισμό. Ο ανταγωνισμός μόνο για να χτυπάμε ένα κεφάλι στον τοίχο ξέρει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Μικρούτσικος. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν.