Εβελίνα Νικόλιζα – Κινείται νομικά για το προσβλητικό μήνυμα από τραγουδιστή «που ξέρει να επιβιώνει»

Για ποιο λόγο σταματάει να μυρίσει τα... τριαντάφυλλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα των Weekenders και το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από γνωστό τραγουδιστή, η Εβελίνα Νικόλιζα τοποθετήθηκε σχετικά με όσα συνέβησαν το πρώτο Σαββατοκύριακο στον «αέρα».

Η συνεργάτιδα της εκπομπής του ΑΝΤ1 μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά για τις πρώτες συσκέψεις και τις αντιδράσεις στα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο ορισμένα πράγματα που είπε στη συνέχεια η Εβελίνα Νικόλιζα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης: Εβελίνα Νικόλιζα: Δέχθηκε επίθεση από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή - «Βρε τυχάρπαστη...»

Η Εβελίνα Νικόλιζα για το μήνυμα και τα... τριαντάφυλλα

Εβελίνα Νικόλιζα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Το άγχος σιγά σιγά θα μειώνεται και θα πάμε στο καλό κομμάτι. “Σκοτωθήκαμε” στην πρώτη σύσκεψη, χάλια το κλίμα», ανέφερε με χιούμορ η Εβελίνα Νικόλιζα για να συμπληρώσει πως: «Φυσικά κι ήταν όλα καλά. Τα νούμερα είναι μία χαρά. Είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο και δεν ξέρω κατά πόσο ήταν ενδεικτικό».

Όταν η Εβελίνα Νικόλιζα ερωτήθηκε για το προσβλητικό μήνυμα που έλαβε από τραγουδιστή, «που ξέρει να επιβιώνει» σημείωσε πως έχει προχωρήσει σε νομικές ενέργειες. «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για αυτό. Ό,τι ήθελα να πω το έχω πει και το έχει αναλάβει δικηγόρος, οπότε αυτά από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τότε ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για ποιο λόγο σταμάτησε να μυρίζει τα τριαντάφυλλα, όπως λέει στο προφίλ της στο Instagram, με την Εβελίνα Νικόλιζα να απαντάει πως απλά είναι μία έκφραση στα αγγλικά.