Δανάη Παππά: «Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Το ξεκαθάρισμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: «Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Η Δανάη Παππά βρέθηκε σήμερα 25/9 στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για την προσωπική της ζωή που σχολιάστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες με το όνομα της να βρίσκεται στο επίκεντρο των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Συγκεκριμένα, μετά την είδηση του χωρισμού της από τον πρώην σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη για τον οποίο ακούστηκαν πάρα πολλά, όπως για παράδειγμα ότι υπάρχει πρόβλημα στο "μοίρασμα των περιουσιακών τους" εξαιτίας χρημάτων που της είχε δώσει, φημολογήθηκε πως διατηρεί σχέση με τον πρώην συνεργάτη της Γιώργο Γεροντιδάκη.

Έχοντας λοιπόν, ξεκαθαρίσει την κατάσταση που επικρατεί με τον πρώην της (δείτε εδώ την εξομολόγηση της), ξεκαθάρισε και τι ισχύει περί νέας σχέσης στη ζωή της.

Η απάντηση της Δανάης Παππά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο Άγιος Έρωτας. Είχαμε τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον Σασμό που ακόμα και σε αυτό... σε βαραίνει. Λες, για ποιο λόγο γίνεται αυτό το πράγμα; Είναι κρίμα! Σίγουρα συνέβησαν πράγματα που έφεραν σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν ισχύει κάτι», απάντησε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Η απάντηση και του Γεροντιδάκη

Τον Γιώργο Γεροντιδάκη τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα σε αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε ηθοποιούς και δημοσιογράφους. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Δανάη Παππά.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν της εκπομπής που τον πλησίασε για να του κάνει δηλώσεις, ρωτήθηκε σχετικά με τον ηθοποιό να μην απαντάει, αφού δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εκπομπές.

«Να είστε καλά. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά είπαμε και συγγνώμη που περιμένατε», είπε ο ηθοποιός ενώ απομακρυνόταν από την κάμερα.

Να σημειωθεί ωστόσο πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει διαψεύσει τη σχέση τους σε επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Φραγκολιά. «Συζητήσαμε για το θέμα αυτό και μου είπε το παιδί ότι δεν ισχύει. Επειδή αυτό το διάστημα βγήκε από μια σχέση θέλει να είναι μόνος του», αποκάλυψε στο πλατό του Happy Day.