Δανάη Παππά: "Έσπασε" τη σιωπή της για τον Λάμπρο Λάζαρη - «Στην πραγματικότητα ξέρουμε...»

Τι ισχύει για το συμφωνητικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Παππά:

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day του ALPHA και μίλησε μεταξύ άλλων για το χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη. Μάλιστα, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με το συμφωνητικό που φέρεται πως έχει υπογράψει για τα χρήματα που πρέπει να δώσει στον πρώην σύντροφό της.

Η είδηση του χωρισμού του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού κυκλοφόρησε επίσημα στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ κάποιες εβδομάδες αργότερα "έσκασε" πως βρίσκονται ένα βήμα πριν συναντηθούν δικαστικά για τα "περιουσιακά" τους στοιχεία παρόλο που δεν ήταν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε ο επιχειρηματίας είχε πάρει δάνειο ύψους 70.000 ευρώ ενώ της είχε δώσει ακόμα 70.000 ευρώ εκείνος ώστε η ηθοποιός να ανακαινίσει το πατρικό της. Επίσης της είχε πάρει ένα αυτοκίνητο και ένα σκούτερ. Όλα αυτά λοιπόν τα ζητούσε πίσω. Μεταξύ άλλων, ζητούσε και το ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας που ανακαίνισε καθώς τους το είχε γράψει η οικογένεια της, με αποτέλεσμα να τους γίνει μέχρι και έξωση.

Για αυτά - όπως πάντα είχε ειπωθεί στις εκπομπές - η Δανάη Παππά είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό όπου μεταξύ άλλων έλεγε πως το ποσό των 140.000 ευρώ έπρεπε να το αποπληρώσει μέσα σε 6 μήνες (δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ των εκπομπών).

Ο Λάμπρος Λάζαρή ωστόσο, παρόλο που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας είχε απαντήσει δημόσια ξεκαθαρίζοντας πως ούτε θα πάνε δικαστικά, ούτε το ποσό είναι αυτό που ακούγεται ενώ ούτε και έχουν υπογράψει κάποιο συμφωνητικό - δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τον Λάμπρο Λάζαρη

Σήμερα λοιπόν στο Happy Day και η Δανάη Παππά θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τόσο για τον χωρισμό της όσο και για το τι ισχύει και τι όχι για τα όσα ακούστηκαν.

«Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει», αποκάλυψε για πρώτη φορά η ηθοποιός.

Σχετικά με το σάλο που ξέσπασε σχετικά με ένα συμφωνητικό που έχει υπογράψει ώστε να επιστρέψει τα χρήματα που χρωστάει στον πρώην σύντροφό της, είπε: «Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα. Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Να σημειωθεί πως μετά την είδηση περί περιουσιακών, κυκλοφόρησε πως διατηρεί σχέση μετά τον χωρισμό με τον Γιώργο Γεροντιδάκη κάτι για το οποίο επίσης απάντησε - δείτε εδώ τα όσα εξομολογήθηκε.