Ποδοπατήθηκαν στο Ηρώδειο για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Θα γίνει ατύχημα παιδιά, σας παρακαλώ!» (Βίντεο)

Ο έκπτωτος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθηκε στη μουσική βραδιά με τον σύζυγο του, Τάυλερ

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
NDP PHOT
NDP PHOT

Το βράδυ της Τρίτης, 24/09, μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής, της μόδας, του θεάτρου και του διαδικτύου (δείτε εδώ ποια είναι τα επώνυμα πρόσωπα) παρευρέθηκαν στη μεγάλη μουσική βραδιά που διαδραματίστηκε στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…» στο Ηρώδειο.

Η βραδιά λοιπόν, ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου σε μια παράσταση με επιμέλεια και παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα. Ένα από τα γνωστά πρόσωπα που εντοπίστηκε στο κοινό, ήταν και ο πρώην αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγο του, Τάυλερ Μακμπέθ.

Ο έκπτωτος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα το τελευταίο διάστημα, καθώς η αφαίρεση του από τον "θρόνο" του κόμματος και οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις τον έχουν βάλει στο επίκεντρο της προσοχής, με τις κάμερες να τον ακολουθούν σε όλες του τις κινήσεις.

Το "κυνήγι" των δημοσιογράφων στον Στέφανο Κασσελάκη

Η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην χθεσινή βραδιά λοιπόν, προκάλεσε "πανικό" στους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αναστάτωση την στιγμή που προσπαθούσε να φτάσει στη θέση του. Ο ίδιος σε βίντεο ακούγεται να λέει: «Παιδιά δεν έχει νόημα αυτό, ευχαριστώ πολύ… Ευχαριστώ πολύ παιδιά».

Στη συνέχεια οι ρεπόρτερ κατέκλεισαν τον πολιτικό με "βροχή" ερωτήσεων, εμποδίζοντας τον να προσωρήσει άνετα στη θέση του, ενώ ταυτόχρονα, επικρατούσε ένα "ποδοπατητό". Ο Στέφανος Κασσελάκης παρακάλεσε ευγενικά να τον αφήσουν να περάσει: «Θα πατήσετε κόσμο… Θα εκτιμούσα ότι είχα τη δυνατότητα να περάσω ανάμεσά σας… Θα γίνει ατύχημα παιδιά, σας παρακαλώ! Όταν έχω να πω κάτι θα το πω».

Δείτε το βίντεο:

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στους δημοσιογράφους

Η Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του MEGA, "Buongiorno" εξέφρασε την άποψη της για την συμπεριφορά του πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δημοσιογράφους λέγοντας:

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα επικοινωνιακά, είτε είναι πολιτικός, είτε ηθοποιός να αλλάζει την τακτική του και κάποιες στιγμές να μη θέλει να μιλήσει».

«Είναι ευγένεια και δεν έχει να κάνει με το εάν είσαι πολιτικός ή όχι, είναι στη φύση του ανθρώπου να σταματήσεις, να πιάσεις τους δημοσιογράφους και να τους πεις: “παιδιά, σήμερα δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να το σεβαστείτε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε, θέλω να με αφήσετε να προχωρήσω” και θα κάνανε όλοι πίσω».

«Το να περπατάς και να σε κυνηγάνε από πίσω και να ειρωνεύεσαι “αν θα πέσετε και εγώ δεν θα πέσω”, αυτό είναι σαν να συνεχίζει το προηγούμενο ακριβώς και με τον χειρότερο τρόπο. Γίνεται και αγενής για εμένα».