Χρήστος Μάστορας: Και επίσημα «εκτός» από την συναυλία της Μαρινέλλας - Τον έβγαλαν από την αφίσα

Δείτε τις εικόνες

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Και επίσημα εκτός βρέθηκε ο Χρήστος Μάστορας, καθώς όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα δεν θα λάβει τελικά μέρος στην συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, που θα λάβει χώρα αύριο, 25 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι την απόφαση για την απομάκρυνσή του την πήρε η ίδια η Μαρινέλλα, η οποία αποφάσισε ότι τα τραγούδια του Χρήστου Μάστορα θα ερμηνεύσει ο Αντώνης Ρέμος.

Πλέον, το όνομα του τραγουδιστή αφαιρέθηκε και από τις προωθητικές αφίσες της συναυλίας, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω (αριστερά βλέπετε την αφίσα με το όνομα του Χρήστου Μάστορα πριν από την ανακοίνωση της αποχώρησής του και δεξιά βλέπετε την νέα αφίσα):

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το παραδέχτηκε για τον Χρήστο Μάστορα - «Μου θυμίζει τον...»

marinella-mastoras
more.com


Για ποιο λόγο η Μαρινέλλα έθεσε τον Χρήστο Μάστορα εκτός συναυλία

Όπως αποκάλυψε o Χρήστος Μάστορας, ο λόγος που τέθηκε εκτός ήταν ότι δεν πήγε στην δεύτερη πρόβα για την συναυλία, κάτι που δυσαρέστησε την Μαρινέλλα.

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρινέλλα δεν πείστηκε από τα όσα της είπε ο τραγουδιστής και αποφάσισε έτσι να τον θέσει εκτός. «Κάτι άλλο συνέβη. Ή άργησε να πάει επειδή δεν ξύπνησε και δεν ένιωθε καλά ή κάτι άλλο συνέβη και χάλαγε η μαγιά στη σειρά των τραγουδιών. Η αλήθεια κρύβεται σε απλοϊκές σκέψεις ή αρρώστησε ή κοιμήθηκε. Μπορεί να άργησε να ξυπνήσει, να πήρε τηλέφωνο να πει ότι είναι έτοιμος να έρθει αργότερα και να του είπε η Μαρινέλλα “Μην έρθεις ποτέ”», σημείωσε ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στον Χρήστο Μάστορα.

«Δεν μιλάμε για τον Φούφουτο και τον ανθυποφούφουτο, είναι μεγάλοι καλλιτέχνες. Επειδή τους ζω, θεωρούν ότι το να περάσουν την πόρτα του Ηρωδείου, είναι πολύ σημαντική στιγμή και θα γραφτεί στο βιογραφικό τους, ειδικά για τους πιο λαϊκούς καλλιτέχνες. Είναι σημαντικό να σε επιλέγει η Μαρινέλλα για μία συναυλία στο Ηρώδειο», ανέφερε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.