Ανδρέας Μικρούτσικος – Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σφάχτηκαν» για ένα φόρεμα - «Αυτό είναι άτυπος ρατσισμός»

"Η ενορχηστρωμένη επίθεση είναι και πολύ φτηνιάρα"

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Σε υψηλούς τόνους μίλησαν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα το πρωί της Τρίτης, 24 Σεπτεμβρίου. Οι δύο συνεργάτες και πανελίστες της εκπομπής Buongiorno είχαν μια έντονα διαφωνία, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από τις ενδυματολογικές επιλογές της Νατάσας Μποφίλιου σε συναυλία της στον Λυκαβηττό (δείτε το φόρεμα και την πραγματική τιμή του εδώ).

«Άνθρακας ο θησαυρός! Για μένα ήταν σκόπιμη παραφιλολογία. Έπιασαν αμέσως την υφή του υφάσματος, έβγαλαν το κόστος και μέσα από αυτό κοίταξαν να δημιουργήσουν ένα ομιχλώδες επίπεδο σε σχέση με τις δηλώσεις για την επέτειο του θανάτου του Φύσσα. Αυτό τους πίκρανε και όχι η ούγια τι γράφει», σχολίασε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η ιστορία του 'συνδρόμου του αμπέχονου' έχει τελειώσει. Έχουν περάσει δεκάδες χρόνια από τότε που οι Αριστερές όφειλαν να φοράνε στολή, για να δείξουν αδιαφορία απέναντι στη θηλυκότητα και την κομψότητα. Η ενορχηστρωμένη επίθεση είναι και πολύ φτηνιάρα», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν… τσιμπάει όμως απαντώντας και λέγοντας πόσο κάνει τελικά το φόρεμα; Τους δίνει το δικαίωμα να πουν ότι τελικά είναι και θέμα τιμής. Εκείνη πρέπει να μείνει στο αντιφασιστικό μήνυμα, εκτός αν θέλει να προωθήσει την εταιρεία», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον συνεργάτη του να αντιδρά.

«Αυτή η στοχοποίηση είναι ένας άτυπος ρατσισμός. Θα σου πω ότι είσαι ανεπίτρεπτος, λέγοντας ότι η κοπέλα προσπαθεί να προωθήσει το ρούχο», απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ η Φαίη Σκορδά προσπάθησε ως συνήθως να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ των δύο ανδρών.

Δείτε την διαφωνία μεταξύ Μικρούτσικου και Ουγγαρέζου