Στούντιο 4: «Έγραψα αυτό που είδα από την Αλίκη, δεν της άρεσε η συνέντευξη... Φανταζόταν διαφορετικά τον εαυτό της»

«Ήταν όπως την περιγράφω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 ήταν η Όλγα Μπακομάρου. Μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες interviewers όλων των εποχών, μίλησε για τις μεγάλες προσωπικότητες που συνάντησε, μεταξύ αυτών η Έλλη Λαμπέτη, ο Αλέξανδρος Ιόλας και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην αντίδραση της σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, όταν είδε δημοσιευμένη τη συνέντευξή της στο περιοδικό «Γυναίκα» και το παράπονο που έκανε. Να θυμίσουμε πως μεταξύ άλλων τότε είχε δηλώσει: «Σκύλα είμαι. Ποια γατούλα;», ενώ θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις ειλικρινέστερες εξομολογήσεις της.

Δείτε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: «Εκεί είπε ότι δεν θα παίξουν μαζί ξανά, τον παρακάλαγε»

Η εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Στούντιο 4»

«Η Αλίκη ήταν όπως την περιγράφω, δεν της άρεσε όμως η συνέντευξη, ο πρόλογος συγκεκριμένα. Φανταζόταν διαφορετικά τον εαυτό της. Εγώ έγραψα αυτό που είδα και αυτό που αισθάνθηκα, όπως έκανα με όλους. Μερικοί με ευχαριστούσαν, δεν θυμάμαι κανένας να πάρει για να διαμαρτυρηθεί. Αρχή και κανόνας μας ήταν να μην τους δίνουμε τα κείμενα, ούτε ερωτήσεις», δήλωσε ως καλεσμένη στο Στούντιο 4 η Όλγα Μπακομάρου.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στους αρχηγούς του ΚΚΕ που συνάντησε. «Όταν ζητήσαμε συνέντευξη από τον Χαρίλαο Φλωράκη είχαν ζητήσει να δουν τις προηγούμενες συνεντεύξεις, τις στείλαμε, τις είδαμε και τις εγκρίναν φαίνεται, γιατί δέχτηκαν. Μετά ζήτησαν να δουν κι εμένα. Πήγα εκεί, νόμιζα ότι θα έβλεπα τον Φλωράκη, θυμάμαι μία σκάλα ξύλινη κι ένα γραφείο».

«Ήταν ένας νέος που με ρώτησε: “Τι θέλετε να ρωτήσετε;”. Του απάντησα πως ήθελα να μάθω για τα πολιτικά πράγματα, για τη ζωή του, ό,τι ενδιαφέρει τον κόσμο. Δεν μου έδωσε απάντηση, μετά πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως θέλουν γραπτές τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις. Ο Τερζόπουλος είπε τότε “Δεν τον θέλω” και δεν έγινε ποτέ αυτή η συνέντευξη. Αντιθέτως η Παπαρήγα ήταν μια χαρά», τόνισε στον αέρα του Στούντιο 4 η Όλγα Μπακομάρου.