Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Διαλέγουν βαφτιστικά για την κόρη τους, ανήμερα της επετείου τους

Έκλεισαν ένα χρόνο παντρεμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μία ιδιαίτερη χρονιά έκλεισε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, με την μητέρα του ηθοποιού και νικητή του Survivor 2017 να αφήνει την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα. Δεν είναι τυχαίο ότι θα δώσουν στην κόρη τους το όνομά της, Ουρανία.

Παράλληλα με την επέτειο γάμου τους, οι δύο ερωτευμένοι έχουν ακόμα έναν λόγο να χαμογελούν σήμερα, καθώς διάλεξαν τα βαφτιστικά της μικρής. «Σήμερα που έχουμε επέτειο, ένα χρόνο μετά, ετοιμάζουμε τη βάφτιση του παιδιού μας. Η ώρα η καλή», λέει στο βίντεο που ανέβασε η Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ ρωτάει τον Γιώργο Αγγελόπουλο αν διάλεξε αυτά που ήθελε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αποκάλυψη για την βάφτιση της κόρης του - Η άποψή του για τον Μάρκο Σεφερλή

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση

Για την ιστορία, δεν είναι σίγουρο αν κατέληξαν στην επιλογή τους, ωστόσο η ευτυχισμένη μητέρα κρατούσε ένα παπουτσάκι στο χέρι της, ενώ στη συνέχεια έκανε tour στα φορέματα που ενδέχεται να φορέσει η μικρή Ουρανία-Μαρία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση της κόρης του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι βαθιά θρησκευόμενοι, γι' αυτό και η τελετή βάφτισης της κόρης τους θα είναι σεμνή μέσα σε κλίμα κατάνυξης. Η πίστη τους, μάλιστα, τους οδήγησε στην απόφαση νονός της μικρής να γίνει ο άνθρωπος που τους ένωσε.

Ο λόγος για τον πατέρα Λουπασάκη, ο οποίος είναι δίπλα τους κάθε στιγμή και χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του ζευγαριού. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν κάποιον πιο κατάλληλο για πνευματικό πατέρα του παιδιού τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Ντάνος, η σύζυγός του και το μωρό τους πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στη Σκιάθο, όπου κάνουν θα γίνει τη μυστήριο. Η μικρή θα πάρει δύο ονόματα: Ουρανία, από την εκλιπούσα μητέρα του, και Μαρία, προς τιμήν της Παναγίας. Σε αντίθεση με τον γάμο τους, που αποτέλεσε κοσμικό γεγονός, το ζευγάρι επιθυμεί η βάφτιση να γίνει σε πιο κλειστό κύκλο.