Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Με προσέγγισε το Mega για τη Φαίη Σκορδά, αλλά κουράστηκα με το πάνελ»

Το νέο της βήμα μετά την τηλεόραση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Με προσέγγισε το Mega για τη Φαίη Σκορδά, αλλά κουράστηκα με το πάνελ»

Ανήμερα των γενεθλίων της συνάντησε τη Φλορίντα Πετρουτσέλι η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που απουσιάζει πλέον από την τηλεόραση, καθώς και στον τρόπο που βλέπει πλέον τα δρώμενα από απόσταση.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στο Buongiorno, τονίζοντας την ειρωνεία να λείπει από το πρωινό του Mega τώρα που έχει ιταλικό τίτλο. Όπως ξεκαθάρισε πλέον το πάνελ δεν είναι κάτι που την καλύπτει, αλλά θα ήθελε να παρουσιάσει μία δική της εκπομπή μαγειρικής ή τουλάχιστον να συνεχίσει τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram με συνταγές.

Δείτε επίσης: Η Μαριάντα Πιερίδη απαντάει σε αυστηρό τόνο στη Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κουνάει το δάχτυλο»

Πώς σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι το τέλος του MEGA Καλημέρα

«Όταν τελείωσε το MEGA Καλημέρα, δεν έκανα κουβέντα με τον σταθμό αλλά με πήραν από άλλους σταθμούς και μου πρότειναν να κάνω αυτό που έκανα, lifestyle. Αυτούς τους μήνες κάθισα και σκέφτηκα κάποια πράγματα και αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, ήταν κάτι που ήθελα καιρό. Για να κάνω αυτό, πρέπει να μείνω πίσω», δήλωσε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Έχω πάθος με τη μαγειρική και θέλω να το κάνω επάγγελμα, ή μόνη μου ή σε κάποια εκπομπή. Μου το πρότειναν αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα ακριβώς, ήταν μία άλλη διαδικασία», ανέφερε στη συνέχεια η Φλορίντα Πετρουτσέλι για να συμπληρώσει: «Με προσέγγισε το Mega, όταν είδα την Φαίη το καλοκαίρι της είπα “Είναι φοβερό ότι λείπω εγώ και τώρα λένε Buongiorno την εκπομπή”. Κουράστηκα με το πάνελ, για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να έχεις μία συγκεκριμένη ενέργεια που σε μένα έχει εξαντληθεί».