Εβελίνα Παπούλια: «Έκανα λάθη στο μεγάλωμα της Αφροδίτης, της έχω ζητήσει συγγνώμη πολλές φορές»

«Χάρηκα που συνεργάστηκα με τον πρώην σύζυγό μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Αρχελάου 5», η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην τετραετή αποχή της από την τηλεόραση, καθώς και στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

«Είχα κουραστεί από τα σίριαλ, δεν μου άρεσε τίποτα απ' ότι διάβαζα, ασχέτως αν γίνονταν επιτυχία. Δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου πρότειναν. Όταν ήρθε το σενάριο της Αρχελάου, ενθουσιάστηκα με την τρέλα του. Αυτή η τετραετία ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας και μας συνέβησαν άσχημα πράγματα. Όταν μου πρότειναν να κάνω την κακιά, έλεγα ότι δεν έχω λόγο», δήλωσε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε επίσης: Εβελίνα Παπούλια: Με τον πρώην σύζυγο, τον νυν σύντροφο και την κόρη της σε σπάνια βραδινή έξοδο - Ντυμένοι στα μαύρα

«Δεν μου στοίχισε οικονομικά η απόσταση από την τηλεόραση, είμαι άνθρωπος που ισοπεδώνω το ίδιο εύκολα τα πολλά και τα λίγα χρήματα και θα περάσω καλά. Δεν μιζεριάζω ποτέ, όταν δεν έρχονται χρήματα. Όταν έχω πολλά, μ' αρέσει να κάνω δώρα, τρελαίνομαι. Εκεί τα ξοδεύω», συμπλήρωσε.

Εβελίνα Παπούλια Γιώργος Λιάντος Αφροδίτη Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια για τη συνάντηση με τον Γιώργο Λιάντο και την κόρη τους

Όσον αφορά το reunion με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάντο, για λογαριασμό της νέας ταινίας του Ντένη Ηλιάδη, «Buzzheart», η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε: «Είναι μία ευτυχής συγκυρία, ένιωσα λίγο... Hollywood, ήταν ευτυχία να βρίσκομαι στα γυρίσματα. Χάρηκα που συνεργάστηκα με τον Γιώργο, που ήταν και πρώην σύζυγός μου, γιατί συστηθήκαμε και σαν συνάδελφοι, που δεν είχε τύχει. Ήταν μία τέλεια συνθήκη, είμαστε φίλοι και μας ήταν αρκετά εύκολο».

«Πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να κάνω λάθη στο μεγάλωμα της Αφροδίτης, της έχω ζητήσει συγγνώμη για κάποιες αντιδράσεις μου. Όταν είμαι κουρασμένη δεν έχω σωστό φίλτρο. Έχει η καθεμία τη ζωή της, το σπίτι της, είμαστε στα τηλέφωνα και βρισκόμαστε. Συνεχίζω να είμαι μαμά, αλλά ταυτόχρονα πλέον είμαι και πολύ περισσότερο φίλη. Αυτό επιλέγει και η ίδια», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο η Εβελίνα Παπούλια για την κόρη της.