Υπόθεση κομμωτή: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του - Πάνω από 3.000 τα βίντεο που κατέγραφαν παράνομα γυναίκες

Οι δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Υπόθεση κομμωτή: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του - Πάνω από 3.000 τα βίντεο που κατέγραφαν παράνομα γυναίκες

Σάλος είχε προκληθεί πριν από ένα χρόνο από την υπόθεση του "Κομμωτή" στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, ο 50χρονος που διατηρούσε επιχείρηση κομμωτηρίου και αισθητικών υπηρεσιών, είχε τοποθετήσει παράπονα κρυφές κάμερες στις τουαλέτες και κατέγραφε τις πελάτισσες όταν... πήγαιναν στη τουαλέτα.

Ο 50χρονος λοιπόν, μετά την σύλληψη του ομολόγησε για τις παρανομίες του και παραδέχτηκε ότι είναι εθισμένος στο πορνό. Μάλιστα, η διαστροφή του είχε φτάσει σε σημείο να τοποθετήσει κάμερες μέσα στο ίδιο του το σπίτι που διέμενε με την σύζυγο και την θετή, 29χρονη κόρη του (δείτε εδώ τι είπε η θετή κόρη του μετά τη σύλληψη του).

Πάνω από 3.000 τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του κομμωτή

Σοκ έχει προκαλέσει η σημερινή είδηση, (24/09) ότι βρέθηκαν στην κατοχή του 50χρονου πάνω από 3.000 βίντεο τα οποία είχε αποθηκεύσει στον υπολογιστή του για προσωπική χρήση. Μάλιστα, ο δικηγόρος του, αναφέρει ότι ο όγκος των βίντεο ήταν αυτός που ευθύνεται που άργησε να βγει το επίσημο πόρισμα.

Μετά τις τελευταίες ανακαλύψεις, ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σταυρουλόπουλος Νίκος, παραιτήθηκε. Ο ίδιος σε σημερινές δηλώσεις του στην εκπομπή "Super Κατερίνα" του ALPHA είπε:

«Από χθες δεν εκπροσωπώ νομικά τον κομμωτή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή είχαμε μια διαφορετική αντίληψη αν πρέπει να γίνει άρση του περιοριστικού όρου και να αφεθεί ελεύθερος. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές!

Δεδομένου ότι την Παρασκευή υπογράφθηκε το πέρας, άμεσα θα έχουμε και τη δικάσιμο.Υπάρχουν πάνω από 3000 βίντεο και για αυτό άργησε να βγει το πόρισμα. Θα ήταν πιο επικίνδυνο και σοβαρό αν 10 βίντεο είχαν διαρρεύσει στην επικράτεια.

Είναι δεδομένο ότι σε τέτοιου είδους περιστατικά όλα τα θύματα προσπαθούν να αποζημιωθούν. Είναι νόμιμο να διεκδικηθούν!».

Μάλσιτα, στην εκπομπή μίλησε και ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας και είπε: «Κανείς δεν έκατσε να δει 3.000 ώρες βίντεο με γυναίκες να αφοδεύουν. Επειδή ήταν συγκεκριμένη η εγκληματική πράξη που έκανε ο κατηγορούμενος, και είχε και ψυχοπαθητικά στοιχεία τα οποία άπτονται ιατρικής παρακολούθησης και όχι νομικής ή αστυνομικής. η αστυνομία αυτές τις 3.000 ώρες δεν ενδιαφερόταν να δει σιγα-σιγα αυτά τα βίντεο. Τα έτρεχε γιατί δεν υπήρχε άλλη εγκληματική ενέργεια ή άλλο έγκλημα το οποίο να ήταν καταγεγραμένο σε αυτά τα βίντεο».