H Κατερίνα Καινούργιου απαντάει στον Απόστολο Γκλέτσο: «Όλοι ξέρουν ποια είμαι, το έχει δείξει η στάση ζωής μου»

«Έγινα viral χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
H Κατερίνα Καινούργιου απαντάει στον Απόστολο Γκλέτσο: «Όλοι ξέρουν ποια είμαι, το έχει δείξει η στάση ζωής μου»

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου ο Απόστολος Γκλέτσος και η Κατερίνα Καινούργιου. Μεταξύ άλλων ο υποψηφίους αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ομοφοβική την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, με εκείνη να κλείνει τη ζωντανή τους σύνδεση.

Σήμερα (24/9) η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του Απόστολου Γκλέτσου, τονίζοντας πως με τη στάση της έχει δείξει αν είναι ομοφοβική ή όχι. Το μέρος της πήρε και ο συνεργάτης της, Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος – Μετά τον καβγά με την Καινούργιου βγήκε στην Σκορδά: «Τον Κασσελάκη τον ξέρασαν...»

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Απόστολο Γκλέτσο

«Εδώ με είπαν ομοφοβική εχθές. Έγινα viral παντού από το πουθενά και χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Δεν είπα τίποτα και ξέρουν όλοι ποια είμαι. Η στάση ζωής μου έχει δείξει ποια είμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, που μπορεί να μην αναφέρθηκε ονομαστικά στον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι μιλούσε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί ότι και να πει για την προσωπική του ζωή, είναι ο Απόστολος Γκλέτσος με την καριέρα που έχει και την προσωπικότητα που έχει. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο και για τους έφηβους. Γι' αυτούς μιλάμε, γιατί κι εγώ μια χαρά είμαι, μεγάλη μου σκασίλα και να με βρίσει ο κύριος Σούρας», τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος από την πλευρά του.

Ο συνεργάτης της Super Κατερίνα ερμήνευσε το ξέσπασμά του υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ως ένα γενικότερο σχόλιο για την κατάσταση της τηλεόρασης, με την Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο να είναι τουλάχιστον επιφυλακτική.