Νίκος Συρίγος: Τα παιδικά χρόνια, η σχέση με τις κόρες του και οι φωτογραφίες με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον ενόχλησαν

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή Buongiorno

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Συρίγος: Τα παιδικά χρόνια, η σχέση με τις κόρες του και οι φωτογραφίες με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον ενόχλησαν

Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε σήμερα Τρίτη 24/9 καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno στο MEGA. Ο δημοσιογράφος σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στα δυο του παιδιά, στα παιδικά του χρόνια, στη δημοσιογράφος αλλά και στη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο της ελληνικής showbiz που θέλει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην απασχολεί με τα προσωπικά του. Πολλές φορές έχει ενοχληθεί για φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει με τον ίδιο και την σύντροφό του. Για τους λόγους αυτούς δίνει σπάνιες συνεντεύξεις.

Η συνέντευξη του Νίκου Συρίγου

Η απάντηση στον Ουγγαρέζου για τα σχόλια που έκανε

Αρχικά "έλυσε" τις διαφορές του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που κάθισε πλάι του στον καναπέ. Ο παρουσιαστής στην χθεσινή 23/9 εκπομπή μίλησε με αιχμηρά λόγια για τον Νίκο Συρίγου σχετικά με την αντίδραση που είχε απέναντι στο περιστατικό με τον Αλέξη Κούγια στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«Στου φίλους σου δεν πρέπει να είσαι αρεστός, πρέπει να είσαι χρήσιμος. Με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε "άκουσες τι είπε ο Ουγγαρέζος;". Μπήκα είδα τι είπε, εντάξει είναι σεβαστό ότι διαφωνούμε. Άμα ξεκινήσουμε να κάνουμε τηλεόραση και να μην στεναχωρούμε κανέναν δεν θα κάναμε τηλεόραση και δεν λέγαμε την άποψή μας», ανέφερε αρχικά ο καλεσμένος τους.

«Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια η άποψη στοιχίζει. Ακούω ότι ο θύτης γίνεται σάκος του μποξ ή οτιδήποτε άλλο έχει ειπωθεί. Ειπώθηκε 2-3 φορές ξέρετε , τι κάνει η κ. Λύτρα κάθε βράδυ στο κρεβάτι της;. Εγώ θεωρώ ότι ο πολιτισμός μίας κοινωνίας εξαρτάται από το πώς φερόμαστε στους αδύναμους. Και σε αυτή την περίπτωση είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Αυτή έγινε σάκος του μποξ. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις στον αέρα και να λέμε πράγματα ξαναχτυπάμε το θύμα. Εγώ δεν το ανέχομαι αυτό» και συμπλήρωσε για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε.

Η κόντρα στο Χαμογέλα και Πάλι με τον Αλέξη Κούγια

Στην συνέχεια για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε στο πλατό με τις φωνές μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Κούγια ξεκαθάρισε: «Είπα στον κ. Κούγια ότι στεναχωριέμαι για τα μηνύματα που περνάει αυτή η ιστορία. Ότι μπορείτε να πάτε την κακοποίηση μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο για να μην πάτε φυλακή και αν δεν παραβείτε τον περιοριστικό όρο δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα κανένας. Εγώ αυτά δεν μπορώ να τα δεχτώ. Δεν συμφωνώ με τον νόμο, το λέω ξεκάθαρα. Είμαστε όλοι συμμέτοχοι σε αυτό και στην επόμενη γυναίκα που θα το πάθει.

Σχολιάζεται η αντίδρασή μου, και όχι η δράση ενός ανθρώπου που βγαίνει και δε σέβεται τίποτα. Εξηγεί κάτι αλλά εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να ρωτήσουμε. Σε αυτό φταίμε και εμείς γιατί προκειμένου να έχουμε τον οποιοδήποτε Κούγια στην εκπομπή, έχουμε μετατραπεί και καθόμαστε και ακούμε διαγγέλματα. Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω διαγγέλματα. Όπως του μιλάμε στον πληθυντικό, πρέπει να μιλάει και αυτός και να σέβεται αυτούς που μιλάει. Το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι ποινικολόγος και δεν έχω βγάλει τη Νομική, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να με σέβεται».

Τα παιδικά του χρόνια

Αργότερα, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον Νίκο Συρίγο για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένεια του: «Είναι 23 και 15 η Εύα και η Έλενα. Μεγάλωσα στον Πειραιά, έχω γεννηθεί στη Νίκαια. Πρώτη κατοικία ήταν στον Κορυδαλλό και μετά πήγαμε στον Πειραιά με την μαμά και τον αδελφό μου. Είχα καλά παιδικά χρόνια, Δεν ήμουν πολύ καλός μαθητής. Ήξερα πάντα πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Είχα πάρει ένα βραβείο στην έκθεση με θέμα την αποταμίευση στην έκτη Δημοτικού. Είχα βγει πρώτος σε όλη την Ελλάδα»

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και όταν γεννήθηκα άφησε τη θάλασσα για να είναι δίπλα μας. Αυτό μας στοίχισε σε οικονομική ευμάρεια αλλά αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. Προτιμώ που είχα τον μπαμπά μου στο σπίτι παρά ένα διαμέρισμα. Η μαμά ήταν πάντα στο σπίτι μας φρόντιζε με τον τρόπο της και την αγάπη της.. Είχα δύο γονείς που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι κάναμε»

Η δημοσιογραφία

«Πρώτη μου δουλειά ήταν το 1993. Ασχολήθηκα με τα sites. Ήθελα πάντα να τοποθετούμε σε πολιτικά ζητήματα. Είμαι γεννημένος το 1976. Η δική μας γενιά είναι η γενιά της χρυσόσκονης. Φέτος δέχτηκα δύο προτάσεις για την πολιτική δεν θα πω από ποια κόμματα. Δεν θέλω να έχει κομματική ετικέτα αυτό που θα πω. Σκέφτομαι ότι θέλω ακόμα να μείνω μάχιμος στη δημοσιογραφία. Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι τώρα. Θέλω να είμαι απέναντι στην εξουσία και όχι μέρος της. Στην εκπομπή η Σίσσυ μας έχει δώσει το ελεύθερο να λέμε ότι θέλουμε και την ευχαριστώ πολύ για αυτό», αποκάλυψε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία.

Η σχέση με τις κόρες του

Δεν δίστασε επίσης να μιλήσει για το χωρισμό από την πρώην σύζυγό του και τη σχέση που έχει με τις κόρες του. «Επειδή με ρώτησε πως μεγάλωσα... Ήμουν από τα πιο άτακτα παιδιά. Από ένα σημείο και μετά η μάνα μου το κατάλαβα και μου έλεγε πάντα το αντίθετο. Είχα βάλει φωτιά στις κουρτίνες. Μεγαλώνοντας έχω ηρεμήσει. Σαν μπαμπάς είμαι προστατευτικός. Αγαπάω πολύ τις γυναίκες και τα κορίτσια για αυτό και τα προστατεύω», ανέφερε αρχικά για τον ίδιο ως παιδί.

«Τη μεγάλη μου κόρη τη πήρα στα χέρια μου 13 μηνών. Η σχέση μου με την Εύα είναι πιο έντιμη σχέση που έχω στη ζωή μου. Ξέρει ότι δεν είμαι ο βιολογικός της μπαμπάς. Το ήξερε. Υπήρχε ο μπαμπάς της. Τα συναισθήματα μας είναι σταθερά, δεν έχουν αλλάξει ούτε μετά το χωρισμό μου. Οι κόρες μου ξέρουν ότι είμαι και θα είμαι εκεί. Είμαι παρών στη ζωή τους, σε ότι χρειαστούν. Το κατάλαβα μετά το χωρισμό πως ο χρόνος με τα παιδιά σου είναι καλύτερα να είναι ποιοτικός παρά ποσοτικός», εξομολογήθηκε στη συνε΄χεια.

Η σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στο τέλος της συνέντευξης μίλησε και για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που μετράει πάνω από ένα χρόνο. Αρχικά βέβαια μίλησε και για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο τέλος του καλοκαιριού από την Μύκονο και τους δείχνουν στην παραλία με τα μαγιό τους.

«Όταν κάτι δεν γίνεται με τη θέληση σου και βλέπεις τον εαυτό σου στην παραλία με μαγιό...Αν θα πας σε μία δημόσια εκδήλωση, προφανώς και θα σε φωτογραφήσουν αλλά όταν πας σε μία παραλία... και την επόμενη ημέρα βλεπεις τις φωτογραφίες σου λες τι γίνεται εδώ. Περίμενα ότι κάποιος θα με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει. Λόγω ηθικής, λόγω συναδελφικότητας και γνωριμίας», είπε.

«Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, δεν τα έχουμε μετρήσει. Καμαρώνω για την Ελεονώρα και την θαυμάζω για την πορεία και την αξία της. Γράφω τραγούδια και έχω βάλει μπροστά κάποια πράγματα. Θέλω να γράψω στον Γιώργο Νταλάρα», ανέφερε στο τέλος για τη σχέση τους.