Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Λιάγκα για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Θα πω κάτι για πρώτη φορά! Οι δυο άνθρωποι αυτοί...»

«Σέρνεις ημιθανείς, μαχαιρωμένους, αλλοδαπούς...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Λιάγκα για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Θα πω κάτι για πρώτη φορά! Οι δυο άνθρωποι αυτοί...»

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1 τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη όσο και για τον Δημήτρη Λιγνάδη, όταν οι δυο καλλιτέχνες ήταν ακόμα μέσα στην φυλακή και δεν είχαν αποφυλακιστεί.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα. Πως οι ηθοποιοί έκαναν υπηρεσίες στο ιατρείο της φυλακής ως νοσοκόμοι και είδαν πάρα πολύ τραγικά περιστατικά, όπως σφαγές ανάμεσα στους κρατούμενους.

Τα όσα έζησαν Λιγνάδης - Φιλιππίδης μέσα στη φυλακή

«Θα πω κάτι για πρώτη φορά, που δεν έχει ακουστεί. Οι δύο άνθρωποι αυτοί έκαναν υπηρεσίες στο ιατρείο της φυλακής, ως νοσοκόμοι. Οι σκηνές που έζησαν και είδαν ήταν τρομακτικές. Οι φυλακές δυστυχώς δεν είναι τόποι σωφρονισμού ή κολαστήρια, υπάρχουν διάφορα καλόπαιδα, νταήδες... Αυτά που αντίκρισαν τα μάτια τους, μαθαίνω, να γίνονται συμπλοκές, σφαγές και να τους σέρνουν οι δύο συγκεκριμένοι αιμόφυρτους - ως νοσοκόμοι - κάτι βράδια στο ιατρείο από το κελί. Δεν ωραιοποιώ κάτι!

Είσαι η κορωνίδα του Πολιτισμού στη χώρα μας και ξαφνικά να σέρνεις ημιθανείς, μαχαιρωμένους, αλλοδαπούς στη φυλακή μέσα, είναι ένα μάθημα για σένα και μπορεί να σου αλλάξει και τη ζωή. Δεν λέω ότι είναι αθώος άνθρωπος. Έχω κι άλλες λεπτομέρειες για τη ζωή τους στη φυλακή που δεν μπορώ να τις πω τηλεοπτικά», αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει στην TV ο Πέτρος Φιλιππίδης; Όλα τα σενάρια σε περίπτωση που καταδικαστεί στο εφετείο

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή στάθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εφετείο αφού αναβλήθηκε η δίκη του:

«Δυστυχώς αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Εφετείου. Θέλω κάποια στιγμή να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητα μου. Ελπίζω και οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε πως η δίκη πρέπει να γίνει μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δηλώνει αθώος ο Δημήτρης Λιγνάδης

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει όλη την προσωπική δουλειά που πρέπει να κάνω μέσα μου. Πιέζομαι να σιωπήσω για το ΣΕΗ, δεν ξέρω... Λυπάμαι που έχει γίνει έτσι ο χώρος του θεάτρου. Οι μισοί να με παίρνουν τηλέφωνο κατηγορώντας τους άλλους μισούς και μετά να τους βλέπω όλους μαζί να κάνουν κάλεσμα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το θέατρο είναι έτσι, ούτε ότι αποτελείται μόνο από τέτοια άτομα», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο συνήγορος ενός εκ των φερόμενων θυμάτων, Γιάννης Βλάχος. Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, ο εντολέας του αδυνατεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο καθώς εργάζεται στη Σουηδία και δεν έχει δυνατότητα να λάβει άδεια.