Αλέξης Κούγιας: Η νέα του σύντροφος, οι "σπόντες" για τον Κασσελάκη και η "δικαίωση" για τον Σεφερλή

Όλα όσα αποκάλυψε ο μεγαλοδικηγόρος στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Αλέξης Κούγιας: Η νέα του σύντροφος, οι

Ο Αλέξης Κούγιας είναι γνωστός για τις διάσημες δίκες που αναλαμβάνει σαν δικηγόρος, μια από αυτές είναι και η υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, αλλά συχνά απασχολεί τα ΜΜΕ για τις δηλώσεις του πάνω σε θέματα της επικαιρότητας.

Πέρα από την καριέρα του και τα επαγγελματικά, δεν προτιμάει να μιλά για την προσωπική του ζωή. Σήμερα λοιπόν, το πρωί της Τρίτης, 24/09, σε συνέντευξη του στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" μίλησε τόσο για τις υποθέσεις που "εκκρεμούν", αλλά και αποκάλυψε ότι... βρήκε τον έρωτα.

Η προσωπική ζωή του Αλέξη Κούγια και οι... "ανοιχτές" υποθέσεις

Το παρελθόν του και η νέα του σύντροφος

Ο μεγαλοδικηγόρος στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος με την Εύη Βατίδου. με την οποία ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ καιρό. Ο Αλέξη Κούγιας με το γνωστό μοντέλο λοιπόν, γνωρίστηκαν το 1999 μέσω της συνεργασίας τους για μια νομική υπόθεση και η σχέση τους ξεκίνησε λίγο μετά αφότου της δόθηκε ο τίτλος της Μις Ελλάς. Ο γάμος τους έγινε το 2001 και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της εποχής. Το ζευγάρι χώρισε ωστόσο μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας, έχοντας μαζί δύο παιδιά, τον Χρήστο και την Μάιρα, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρχαν πολλοί έντονοι καβγάδες μεταξύ τους.

NDP PHOTO
Ο Αλέξης Κούγιας με την πρώην σύζυγο του, Εύη Βατίδου

Από τότε και οι δύο φαίνεται να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με νέους συντρόφους. Ο Αλέξης Κούγιας σε σημερινή του δήλωση λέει ότι είναι και πάλι ερωτευμένος και βρίσκεται σε σχέση περίπου τον τελευταίο έναν χρόνο: «Άλλαξα τη θεραπεία μου, έκοψα την κορτιζόνη και λόγω αυτού χάνω κιλά. Ξεκουράστηκα με τα παιδιά το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος, έχω μια σχέση εδώ και οκτώ μήνες».

Η αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη μετά από καιρό

Ο Αλέξης Κούγιας και ο πρώην αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχουν διαπλεχθεί στο παρελθόν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2024, ο δικηγόρος αναφερόμενος στπ "συγνώμη" του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, είχε σχολιάσει την πράξη αυτή "αντρική". Στο σχόλιο αυτό με μια ανάρτηση απάντησε ο πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος». Στο σχόλιο αυτό αναφέρθηκε με χλευασμό ο δικηγόρος σε ένα του δήλωση, θίγοντας τις ερωτικές επιλογές του πρωήν αρχηγού. Από εκεί και ύστερα ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ τους ενώ έγινε και παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα λόγια του δικηγόρου, τα οποία θεωρήθηκαν ομοφοβικά και ακατάλληλα

Μάλιστα, σε σημερινή του δήλωση, αναφέρθηκε μετά από καιρό στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας:«Έφτασε η ώρα που εκπαραθύρωσαν τον Κασσελάκη, νομίζω ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε αυτό το κόμμα. Ο Κασσελάκης δεν έγινε ποτέ αποδεκτός, ήταν έκπληξη η εκλογή του. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει υποστεί ακόμα το σοκ του γάμου μεταξύ ομόφυλων, που προβάλλουν με τέτοιο προκλητικό τρόπο. Ο Κασσελάκης τελείωσε για την Ελλάδα και μαζί του τελείωσαν και όσοι τον αποδέχθηκαν υποκριτικά».

Όταν ερωτήθηκε για τον Απόστολο Γκλέτσο, που επίσης διεκδικεί τη προεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολύ περισσότερα στη ζωή του απ’ ότι θα μπορούσε να κάνει. Έφτασε στο ταβάνι του όταν έγινε Δήμαρχος Στυλίδας. Δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία».

Νιώθει "δικαιωμένος" για τον Μάρκο Σεφερλή

Μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή και το σκετς που παρουσίασε στο Δελφινάριο όπου σατιρεί τον νικητή της φετινής Eurovision, Nemo, έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή διαμάχη μεταξύ των παρουσιαστών και του κωμικού, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "ομοφοβικός" και "ρατσιστής".

Πάνω στο θέμα αυτό, και αναφερόμενος στην δικαστική του διαμάχη με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Δεν γνώριζα ότι δικαιώθηκα, όταν έλεγα ότι ο Σεφερλής στο Δελφινάριο θα τρίβει τα χέρια του. Η σάτιρα είναι σάτιρα, αρκεί να μην έχει χαρακτηριστικά κακότητας. Σίγουρα έχει όριο η σάτιρα. Εμένα δεν με έχουν σατιρίσει, μου έχουν κάνει bullying. Ο Λαζόπουλος μου έκανε bullying επί οκτώ χρόνια γιατί πουλούσα. Αυτό δεν είναι σάτιρα. Εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου» εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή του "Πρωινού" στον ΑΝΤ1: