Μάρκος Σεφερλής: Κινείται νομικά μετά το σάλο με το σκετς στο Δελφινάριο

Εναντίον ποιων;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έντονα ενοχλημένος είναι ο Μάρκος Σεφερλής μετά το σάλο που προκλήθηκε με το σκετς στο Δελφινάριο με αφορμή το Nemo το νικητή της Eurovision. Ο κωμικός ηθοποιός δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια από παρουσιαστές και εκπομπές, γεγονός που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Η μεγαλύτερη κόντρα του ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής στο πλατό, που έφεραν την απάντηση του Μάρκου μέσα από αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ του στο Instagram.

Όλος αυτός ο χαμός έκανε τον ηθοποιό να βρεθεί στο επίκεντρο πολλών αρνητικών σχολίων ακόμα και στα social media, ενώ τρένταρε για αρκετό διάστημα και στο twitter/X με τους χρήστες να τον "καταδικάζουν" χωρίς καν να έχουν παρακολουθήσει την παράσταση.

Γιατί κινείται νομικά όμως ο Μάρκος Σεφερλής;

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Έλενα Πολυκάρπου, ο Μάρκος Σεφερλής σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που μιλούν ψευδώς αλλά και εναντίον υβριστικών σχολίων προς το πρόσωπό του. «Η σάτιρα δεν συκοφαντεί κανέναν, δεν δυσφημεί κανέναν», ήταν μερικά από τα λόγια του στην συζήτηση με την δημοσιογράφο.

Όπως εξήγησε δεν υποδύεται το Nemo. O χαρακτήρας του σκετς είναι ο Ριρής ένας ήρωας που υπήρξε και παλαιότερα στις παραστάσεις του. Είχε πει στους γονείς του πως είναι ομοφυλόφιλος. Στο πρόσωπο από την άλλη μοιάζει με τον Καρβέλα. Με λίγα λόγια δεν έχει καμία σχέση με το non-binary τραγουδιστή.

Οργανωμένα λοιπόν μιλάει με τον δικηγόρο του, συλλέγει στοιχεία και με το που είναι έτοιμος θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

«Μου λέει βρε Έλενα, έρχονται εδώ οικογένειες με παιδιά, σε επικίνδυνο άνθρωπο;», αποκάλυψε πως της είπε ο Μάρκος Σεφερλής σε χαρακτηρισμούς πως είναι επικίνδυνος.