Απόστολος Γκλέτσος – Μετά τον καβγά με την Καινούργιου βγήκε στην Σκορδά: «Τον Κασσελάκη τον ξέρασαν...»

«Αν εκλεγεί θα πάρω τα άσπρα μου μαλλιά και θα πάω σπίτι μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την αποψινή (24/9) συναυλία «Το Ελληνικό Σινεμά τραγουδά...» στο Ηρώδειο για την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση με το Buongiorno της Φαίης Σκορδά για τη φιλική συμμετοχή του εκεί, καθώς και για τις πρόσφατες εξελίξεις στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες (23/9) ο Απόστολος Γκλέτσος είχε βγει στη Super Κατερίνα σε ζωντανή σύνδεση, η οποία έληξε με πρωτοβουλία της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου, όταν τη χαρακτήρισε ομοφοβική στον αέρα.

Τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Δεν είμαι βουλευτής και δεν έχω κάποια ιδιαίτερη θέση στο κόμμα. Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα πάρω τα άσπρα μου μαλλιά και γένια και θα πάω σπίτι μου. Τίποτα παραπάνω. Ούτε θα παραγοντίσω, ούτε θα κάνω θόρυβο, ούτε τίποτα. Δεν θα δώσω ούτε συνέντευξη για να το πω, θα σιωπήσω και θα πάω στο σπιτάκι μου. Το πρόβλημά μου με τον κ. Κασσελάκη δεν είναι τόσο πολιτικό, είναι πολιτισμικό», δήλωσε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Απόστολος Γκλέτσος, Στέφανος Κασσελάκης
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

«Δεν μπορείς να μιλάς αφ' υψηλού σε ανθρώπους που έχουν κάνει αγώνες, έχουν πάει φυλακή και έχουν φάει ξύλο και να τους λες “κουκουλοφόρους”. Το “να με κοιτάτε στα μάτια όταν θα πάτε στην κάλπη και να φοβάστε” δεν το λένε ούτε δικτάτορες. Έχουν τον “δικό τους” ΣΥΡΙΖΑ, πολύ σωστά το λένε, είναι κάτι άλλο που σκέφτονται. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε», σημείωσε σε διαφορετικό σημείο ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκλεισε λέγοντας: «Τον Στέφανο Κασσελάκη δεν τον έδιωξε η κεντρική επιτροπή, τον ξέρασαν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς. Πάνω από 4.000.000 Έλληνες δεν μπορούν να βγάλουν δεκαπενθήμερο, αυτό δεν συμβαδίζει με έναν τέτοιο άνθρωπο. Θέλετε να κάνετε τον δικηγόρο του Διαβόλου, αλλά δεν βγαίνει... Το κόμμα θα πάει στο μηδέν με έναν τέτοιο άνθρωπο. Δεν έχω κάτι να πω μαζί του πια, αυτός έχει τα δικά του, εγώ τα δικά μου. Δεν θα του ευχηθώ τίποτα, θα πάω σπίτι μου».