Δηλώνει αθώος ο Δημήτρης Λιγνάδης: «Με πληγώνει πολύ αυτή η ιστορία, δεν θέλω να πιστεύω ότι το θέατρο είναι έτσι»

Όσα ανέφερε μετά τη νέα αναβολή στο Εφετείο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αναβλήθηκε εκ νέου η συνεδρίαση στο Εφετείο για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός, που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό για δύο βιασμούς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο για όσα έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία χρόνια, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του ΣΕΗ.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε πως είναι αθώος και πως επιφυλάσσεται να μιλήσει μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Παράλληλα υποστήριξε πως οι μισοί άνθρωποι από τον χώρο επικοινωνούν μαζί του και κατηγορούν τους άλλους μισούς.

Δείτε επίσης: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου "σταυρώνει" τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι τραγικό και επικίνδυνο που...»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης για την αναβολή της υπόθεσής του

«Δυστυχώς αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Εφετείου. Θέλω κάποια στιγμή να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητα μου. Ελπίζω και οι δημοσιογράφοι να σεβαστείτε πως η δίκη πρέπει να γίνει μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Δηλώνει αθώος ο Δημήτρης Λιγνάδης

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει όλη την προσωπική δουλειά που πρέπει να κάνω μέσα μου. Πιέζομαι να σιωπήσω για το ΣΕΗ, δεν ξέρω... Λυπάμαι που έχει γίνει έτσι ο χώρος του θεάτρου. Οι μισοί να με παίρνουν τηλέφωνο κατηγορώντας τους άλλους μισούς και μετά να τους βλέπω όλους μαζί να κάνουν κάλεσμα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το θέατρο είναι έτσι, ούτε ότι αποτελείται μόνο από τέτοια άτομα», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο συνήγορος ενός εκ των φερόμενων θυμάτων, Γιάννης Βλάχος. Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, ο εντολέας του αδυνατεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο καθώς εργάζεται στη Σουηδία και δεν έχει δυνατότητα να λάβει άδεια.