Εβελίνα Νικόλιζα: Δέχθηκε επίθεση από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή - «Βρε τυχάρπαστη...»

«Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που ξέρει να επιβιώνει» απαντά η παρουσιάστρια

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
evelina_nikoliza / Instagram
evelina_nikoliza / Instagram

Η παρουσιάστρια και youtuber Εβελίνα Νικόλιζα, ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν φέτος τους "Weekenders" του ANT1. Μάλιστα, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής γύρισε από τις διακοπές της στο Μπαλί με τον πρώην συνεργάτη και φίλο της, Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Η ίδια, όντας πολύ ενεργή social media δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα εξωτικά τοπία και προορισμούς που επισκέφθηκε (δείτε εδώ τις αναρτησεις της Εβελίνας Νικόλιζα).

Η προβολή της μέσα από τα social media αλλά και την τηλεόραση έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται, πέρα από την στήριξη από το κοινό της, και hate comments, τα οποία την επηρεάζουν σε ένα βαθμό. Πρόσφατα, μέσα από το κανάλι της στο Youtube μοιράστηκε με το κοινό της τον ψυχολογικό της πόλεμο, ενώ αποκάλυψε ότι συμβουλεύεται ψυχολόγο.

Η επίθεση στην Εβελίνα Νικόλιζα από γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Η Εβελίνα Νικόλιζα πρόσφατα δέχθηκε ένα επιθετικό μήνυμα, που όπως αποκαλύπτει και η ίδια, προέρχεται από γνωστό πρόσωπο της μουσικής σκηνής. Μέσα από το προφιλ της στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με το κοινό το προσβλητικό μήνυμα, χωρίς να προδώσει το πρόσωπο που κρύβεται από πίσω.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Βρε τυχάρπαστη μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά, ποιος είναι πρώτος και μετά θα λες για το σχήμα μας. Τα ονόματα θα τα λες όπως είναι κατά σειρά θα σέβεσαι λίγο. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 χιλιάδες και το χάκαραν οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε τίποτα είσαι απλά μια στο πάνελ. Μάθε να σέβεσαι οκ; Άντε μπράβο τυχάρπαστη».

Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει γράφοντας δημόσια: «Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που ξέρει να επιβιώνει» κρύβοντας το όνομα του.

@evelina_nikoliza
@evelina_nikoliza / Το story της Εβελίνας Νικόλιζα στο Instagram