Νατάσα Μποφίλιου: Η περιπαικτική ανάρτηση για το πανάκριβο φόρεμα στον Λυκαβηττό - Αποκάλυψε την πραγματική του τιμή

Και κάπως έτσι τους εξαγρίωσε όλους περισσότερο...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το όνομά της έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα και μαντέψτε, όχι για καλό. Η Νατάσα Μποφίλιου τις τελευταίες ώρες δέχτηκε πληθώρα από hate comments εξαιτίας της εμφάνισή της στον Λυκαβηττό. Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια θέλησε να ανέβει στην σκηνή και πριν ξεκινήσει το τραγούδι να βγάλει έναν λόγο για την μνήμη του Παύλου Φύσσα, έναν λόγο που πολλοί κατέκριναν αφού είπαν πως δεν ταιριάζει με την εμφάνισή της και το... πανάκριβο φόρεμα που φορούσε (δείτε εδώ το βίντεο και τα σχόλια)!

Μάλιστα, στα σχόλια αναφέρθηκε πως το φόρεμα αυτό κόστιζε 2000 ευρώ. Η Νατάσα Μποφίλιου, λοιπόν, που δεν συνηθίζει να απαντά και να παίρνει θέση σε όλα λέγονται και ακούγονται για εκείνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία από την συγκεκριμένη βραδιά γράφοντας από κάτω μάλιστα την... τιμή του που όπως είδαμε δεν έφτανε καν τα 2.000 ευρώ!

Η απάντηση - ανάρτηση της Νατάσας Μποφίλιου

«148 ευρώ», έγραψε η τραγουδίστρια συνοδεύοντας το λεκτικό της αυτό με μια φατσούλα που κλείνει το μάτι.

Νατάσα Μποφίλιου: Η περιπαικτική ανάρτηση - απάντηση για το πανάκριβο φόρεμα στον Λυκαβηττό

Υπενθυμίζουμε πως η τραγουδίστρια έχει βρεθεί στο επίκεντρο ξανά στο παρελθόν για τις πεποιθήσεις της και τον τρόπο ζωή της. Την προηγούμενη φορά μια φωτογράφιση στο Λονδίνο είχε γίνει viral στο διαδίκτυο, κι όχι με θετικό πρόσημο (δείτε εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί).