Δημήτρης Σταρόβας: Έχασε 30 κιλά και είναι σχεδόν αγνώριστος - Η νέα του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο καλλιτέχνης έχει αλλάξει τη ζωή του ολοκληρωτικά

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Δημήτρης Σταρόβας: Έχασε 30 κιλά και είναι σχεδόν αγνώριστος - Η νέα του εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την σοβαρή περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα με την υγεία του. Μάλιστα, δεν έχει αλλάξει μόνο η εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και πολλές από τις συνήθειες του. Ο καλλιτέχνης έχει επιλέξει έναν πιο υγιή τρόπο ζωής και είναι πιο "δυνατός" από ποτέ. Ο ίδιος, πρόσφατα έκανε και την πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή, μαζί με το συγκρότημα "Άγαμοι Θύται".

Ο μεγάλος καλλιτέχνης και κιθαρίστας βρίσκεται στη διαδικασία ανάρρωσης έτσι ώστε να επιστρέψει ολοκληρωτικά πάνω στην σκηνή. Ο ίδιος έχει λάβει τεράστια στήριξη από τον κόσμο, αλλά το μεγαλύτερο του στήριγμα είναι η σύντροφος του, Άννα Σταθάκη, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επανένταξη του στην κανονικότητα. Είναι στο πλεύρό του τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά, καθώς η ίδια, ως γυμνάστρια σε δημοτικό σχολείο, έχει αναλάβει το personal training του 61χρονου για την ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Αποτέλεσμα της εντατικής γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής είναι ο καλλιτέχνης να χάσει 30 κιλά, ενώ παράλληλα έκοψε και εντελώς το κάπνισμα (δείτε εγώ το τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Σταρόβας).

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποτελεί πρότυπο θέλησης και επιμονής και οι αλλαγές που πλέον είναι ορατές, το αποδεικνύουν. Ακόμη και οι γιατροί τον θαυμάζουν για το πείσμα του και την ολοκληρωτική στροφή στη ζωή του. Ο καλλιτέχνης πρόκειται να ξανά ανέβει στη σκηνή σήμερα, 24/09, πάλι με τους "Άγαμοι Θύται" στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος μίλησε στις κάμερες της ΕΡΤ3 για την επιστροφή του από τη Κύπρο αλλά και για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και, βλέπουμε την ολοκληρωτική του αλλαγή: «Ανυπομονώ για την αυριανή παράσταση και εκτός από τους Άγαμους Θύτες, έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε και τον τεράστιο Μανώλη Μητσιά».

Ποια είναι η εξέλιξη της υγείας του: «Πριν από τέσσερις μήνες δεν μιλούσα καθόλου»

Σήμερα, Τρίτη 24/09, ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξη του στην εκπομπή "Buorngiorno" του MEGA, μιλά για την κατάσταση της υγείας του τέσσερις μήνες μετά από την νοσηλεία του: «Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω, κανονικά μιλάω πιο καλά. Είναι το πιο σημαντικό που συνέβη και θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες.

Από το άγχος μου, βιάζομαι. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό ‘τρέχει’ αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου.

Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας, όπως έκανα εγώ. Τώρα τα κάνω όλα μαζί. Τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς την Άννα (η σύντροφός του)».