Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι ερωτευμένη; - Τι απάντησε στον αέρα η παρουσιάστρια

«Ο μικρός μου γιος με ρώτησε...»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, που μας πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου με την πρωινή της εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι!" που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η πρεμιέρα απέναντι από τον Νίκο Μάνεση).

Ποδαρικό της έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία σπάνια δείχνει συνεντεύξεις, καθώς προσπαθεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και να μην εκθέτει δημόσια την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η ίδια έκανε μια συγκινητική κατάθεση ψυχής, μιλώντας για το παρελθόν της αλλά και τον θάνατο του πατέρα της (δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά στην Σίσσυ Χρηστίδου εδώ).

Τι αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για την προσωπική της ζωή

Από την πλευρά της, και η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα του Buongiorno για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στο αν είναι ερωτευμένη. «Βεβαίως και επιτρέπω στον εαυτό μου να ερωτευτώ. Γιατί όχι; Δεν είναι η βασική μου προτεραιότητα στη ζωή, προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου. Ο μικρός μου γιος με ρώτησε αν γίνεται αν παντρευτώ τον Ρονάλντο. Πώς να του εξηγήσω ότι δεν γίνεται; Σε αυτό επίπεδο δηλαδή θα είναι η συζήτηση, δεν θα είναι κάτι πιο βαθύ».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος την ρώτησε: «Είχαμε δει και κάποια stories, που ήσασταν πολύ χαρούμενη, τραγουδούσατε... Κάποιοι αυτό το μετέφρασαν ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ερωτευμένη».

«Για να είμαστε χαρούμενοι πρέπει να είμαστε ερωτευμένοι; Αυτό ούτε επιβεβαιώνει ούτε αποκλείει αυτό που λες. Απλά είναι μία κουβέντα που δεν κάνω δημοσίως», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο: