Διονύσης Πρώιος: «Η γυναίκα του μετά από λίγο τον άφησε και...» - Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τον γάμο του

Τι συνέβη 20 μέρες πριν πεθάνει στη Μύκονο με τον πρώην παίκτη του MasterChef

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Διονύσης Πρώιος (αριστερά)
Instagram / Διονύσης Πρώιος (αριστερά)

Ο θάνατος του Διονύση Πρώιου έχει απασχολήσει πολύ έντονα τα media, καθώς ήταν πολύ αγαπητός και στο ευρύ κοινό, αλλά και στους Έλληνες celebrities, ενώ ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή είναι που έχει προκαλέσει τρομερή αίσθηση σε όλους. Οδηγούσε τη μηχανή με την οποία σκοτώθηκε ο γιος του πριν από κάποια χρόνια, σε ηλικία 19 ετών.

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε γνωρίσει και τους δύο και γι' αυτό το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, όπου μίλησε για το πώς έγιναν φίλοι, αλλά και για όσα γνώριζε για την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του - «Είχε πολλαπλά κατάγματα, πάρα πολλά! Δεν πρόλαβε να...»

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για την πρώην γυναίκα του Διονύση Πρώιου

«Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα πριν από 20 ημέρες ήμασταν σε ένα υπέροχο μέρος στη Μύκονο και έχουμε πει να κάνουμε ένα event με μία κιθαρούλα, στην παραλία, να θυμηθούμε πώς ήταν τα 70s, τα 80s και η ηρεμία και η ομαλότητα σε μία παραλία ενός νησιού. Τελικά, ο Διονύσης είχε φέρει πριν τρεις μέρες κάποια έργα, τα είχε στήσει, μας έλεγε τη φιλοσοφία του πώς τα είχε δημιουργήσει και τελικά λέει "ρε φίλε, αφού ξέρεις τόσο κόσμο, γιατί δεν μιλάς σε έναν δήμαρχο, σε οποιοδήποτε μέρος, να στήσουμε σε μία πλατεία ένα από τα έργα μου;".

Για εμένα ήταν ο Σαλβαντόρ Νταλί, ο μοντέρνος, ο οποίος ήταν τρελοκομείο και ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι τα πήρε όλα πιο ελαφριά. Δεν μπορούσε να βρει άκρη. Τελικά, τραγούδησε (σε αυτό το πάρτι κάναμε στην παραλία). Τραγούδησε με την ψυχή του, λατινικά τραγούδια, ελληνικά, είχε πάρει παρτιτούρες, είχε οργανωθεί και του λέω "Διονύση, έτσι σε θέλω πάντα οργανωμένο, όπως κάνεις σήμερα". Μου λέει "πού είναι ο Μιχαλάκης να μας ακούσει τώρα εδώ πέρα και να περάσει τέλεια;"», είπε αρχικά ο σχεδιαστής και εξήγησε για τον γιο του, Μιχάλη, και την γνωριμία τους αλλά και του ίδιου με την γυναίκα του:

«Ο γιος του "έφυγε" πριν 8 χρόνια. Πριν κάποια χρόνια μου τον στέλνει μια φίλη μου (τον Διονύση) στο σπίτι μου στη Μύκονο για να μου ζωγραφίσει κάποια πράγματα. Βλέπω ένα παλικάρι, έναν κούκλο να έρχεται στο σπίτι, μαυρισμένος, υπέροχος με τα tattoo του, τον ρώτησα τι ήθελε να φάει και μου είπε τίποτα, μόνο ένα νερό με στημένο λεμόνι. Ξεκινάει, λοιπόν, να ζωγραφίζει όλη μέρα, υπέροχος. Είχα καλέσει τότε τον Πέτρο Κωστόπουλο να φάμε μαζί και μιλάμε την άλλη μέρα και του είπα αν ήθελε να βγαίναμε για μία βόλτα.

Μου είπε όχι, ότι κουραζόταν και ότι ήθελε να κοιμάται το βράδυ. Μετά από πέντε μέρες, του είπα ότι πρέπει να δει τη Μύκονο και να φάμε κάτι. Τότε ήμουν με τον Ζαν-Πολ Γκοτιέ, Ταύροι και οι δύο, συμπαθιούνταν πολύ. Εκείνο το βράδυ εγώ γύρισα νωρίτερα σπίτι, εκείνο το βράδυ γνώρισε τη γυναίκα του σε ένα μπαρ και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι του με το να δημιουργήσει οικογένεια, κάτω από την επήρεια της τρέλας του. Η γυναίκα του μετά από λίγο τον άφησε και μεγάλωσε μόνος του το παιδί του», κατέληξε στην περιγραφή του ο Λάκης Γαβαλάς για τον Διονύση Πρώιο.

Δείτε επίσης για τον Διονύση Πρώιο: Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Η μία βρήκε νεκρό τον πρώην της στο κρεβάτι