Μαρία Μπεκατώρου: «Ε ναι λοιπόν! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε...» - Η ανάρτηση λίγο πριν την πρεμιέρα στο MEGA

Ντυμένη στα λευκά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει στην τηλεόραση με την πρεμιέρα του The Chase για μία ακόμη χρονιά. Είναι πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός αυτό και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τις 18:30 που το παιχνίδι θα βγει στον αέρα.

Το αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε συγκεκριμένα, μία φωτογραφία από το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί, όπου η ίδια είναι ντυμένη στα λευκά, με ένα πολύ εντυπωσιακό κοστούμι και μία μπλούζα με δέσιμο στη μέση και την συνόδευσε με ένα κείμενο με το οποίο υπενθυμίζει στους ακόλουθούς της πότε ξεκινάει η εκπομπή.

Δείτε επίσης για την Μαρία Μπεκατώρου: «Πέρασα πολλές δυσκολίες, κάποιες από αυτές και οικογενειακές, για τις οποίες...»

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπεκατώρου λίγο πριν την πρεμιέρα του The Chase

«Ε ναι λοιπόν! Έφτασε η Δευτέρα που περίμενα τόσο καιρό! Ξεκινάει το “The Chase” κι εγώ πετάω από τη χαρά μου που θα ξανασυναντηθούμε για τέταρτη χρονιά! Στις 18:30 κάθε απόγευμα θα έχουμε το ραντεβού μας…Και σας το φωνάζω…Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πόσο δυνατά… «Σας ευχαριστώ» για όλα τα ωραία που ζούμε μαζί», σημείωσε και γέμισε με ευχές από το κοινό της στα σχόλια για τη νέα σεζόν.

Δείτε επίσης: Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα του Πάμε Δανάη: «Άσε με τώρα...» - «Το βαφτιστήρι μου είναι παιδί μου, που πάντα ήθελα παιδί»


Η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή

«Η Μαρία Μπεκατώρου ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για επόμενες, πάντα διαφορετικές και πάντα μοναδικές καταδιώξεις γνώσεων. «Το “The Chase” μου έχει χαρίσει πολύ δυνατές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ για την τέταρτη σεζόν. Μου αρέσει να παρακολουθώ τις αντιδράσεις των παικτών στις καταδιώξεις και στενοχωριέμαι όταν δυνατοί παίκτες δεν περνούν στον επόμενο γύρο. Πάντως, οι δικοί μου παλμοί πιάνουν κόκκινο στον τελικό» δηλώνει η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα.

Νέοι, καλά προετοιμασμένοι παίκτες έρχονται και φέτος στο «The Chase» για να διεκδικήσουν περισσότερα από 10.000 ευρώ. Μοναδικό τους εμπόδιο; Η ομάδα των Chasers, που θα βρεθεί σύσσωμη απέναντί τους στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν!

«Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι», παίρνουν θέση στον «θρόνο» της γνώσης και δηλώνουν έτοιμοι για ένα ακόμη πιο απαιτητικό κυνηγητό γνώσεων. Ποιος θα καταφέρει να… κρατήσει απόσταση ασφαλείας και να φύγει από το «The Chase» με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο;».