Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της:«Μπήκα να κλείσω εισιτήριο και ήταν ήδη sold out»

«Δεν έδωσα εγώ την πρωτιά στον εαυτό μου, μάλλον το αξίζω»

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της:«Μπήκα να κλείσω εισιτήριο και ήταν ήδη sold out»

Η Άννα Βίσση, το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να συναντήσει την κόρη της, Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της, τον Νικόλα και τον Νέστορα. Η Σοφία μένει μόνιμα στο εξωτερικό αλλά δεν παραλείπει με την πρώτη ευκαιρία να επισκέπτεται την Ελλάδα και να περνάει χρόνο με την οικογένεια της (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες από το διήμερο).

Τι αποκάλυψε η Άννα Βίσση για την καριέρα της

Οι κάμερες του "Πρωινού" του ΑΝΤ1 την έπιασαν σήμερα, 23/09, στο αεροδρόμιο και η ίδια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επεισοδιακή βραδιά του εαορτασμού "Αθήνα 20 χρόνια μετά", για το ταξίδι της και για τον λόγο που είναι μια από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη 19/09, έζησε μια πολύ σημαντική στιγμή. Στο πλαίσιο του εορτασμού "Αθήνα 20 χρόνια μετά" που διοργάνωσε η ΕΟΕ προς τιμήν της επετείου των 20 χρόνων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την μεγάλη νίκη του Euro 2004 από την εθνική ποδοσφαίρου. η ελληνίδα σταρ κατέβηκε από την σκηνή και τραγούδησε αγκαλιά με του Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Γιάννη Κωστάκη και με άλλoυς.Αναφορικά με την συγκινητική αυτή βραδιά, μίλησε στο "Πρωινό" και είπε: «Ήταν πολύ σωστή βραδιά. Πρέπει να γίνονται τέτοιες βραδιές».

Σχετικά με την επικείμενη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο, δήλωσε: «Θα τραγουδήσω 5 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο και ήδη μπαίνω και εγώ να πάρω κανένα εισιτήριο και λέει sold out. Και είναι κάτι απίστευτο. Είναι κάτι καταπληκτικό. Είμαι ένας καλλιτέχνης που τραγουδάω ευτυχώς ακόμα, θα με δείτε στο Hotel Ermou και το καλοκαίρι έκανα συναυλίες και όλες ήταν top. Ευχαριστώ τον κόσμο που μου έδωσε πρωτία σε αυτή τη καλοκαιρινή περιοδεία. Χαίρομαι γι'αυτο και μάλλον το αξίζω».

Αναφορικά με την "πρωτιά" που την χαρακτηρίζει σαν καλλιτέχνη, πρόσθεσε: «Δεν το έδωσα εγώ στον εαυτό μου, εγώ κάνω αυτό που αγαπώ».