Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα του Πάμε Δανάη: «Άσε με τώρα...» - «Το βαφτιστήρι μου είναι παιδί μου, που πάντα ήθελα παιδί»

Μίλησε για όλους και για όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου στον αέρα του Πάμε Δανάη: «Άσε με τώρα...» - «Το βαφτιστήρι μου είναι παιδί μου, που πάντα ήθελα παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου, το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγη ώρα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Δανάης Μπάρκα), με αφορμή και την δική της πρεμιέρα με το The Chase λίγες ώρες αργότερα. Μίλησε με πολύ μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό και συγκίνηση για όλα.

Η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου στο Πάμε Δανάη

«Δεν το έκανα καλά στην αρχή. Εγώ ξεκίνησα να κάνω το παιχνίδι ενώ ήταν όλοι εκεί, αλλά δεν το έκανα ωραία. Δεν το είχα. Πήγα στον κύριο Σούσουλα και του είπα "δεν είμαι καλή, δεν θα το κάνω" και μου είπε θα σε βοηθήσω να το βρούμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενη και δεν το πιστεύω ότι είμαστε στην 4η χρονιά. Είχε πολύ δουλειά από εμένα, αλλά έπρεπε να εξοικειωθεί και ο κόσμος», είπε αρχικά για το show που παρουσιάζει και πρόσθεσε για τα πρόσωπα που γνωρίζει εκεί, που πολλές φορές είναι μεγαλύτερης ηλικίας:

«Πάντα μου άρεσε να κάνω παρέα με μεγαλύτερους ανθρώπους. Δεν ξέρω αν μου κάλυπτε κάτι, ίσως φταίνε και οι παρέες των γονιών μου, αλλά πάντα μου άρεσε το παλιό, οι ταινίες, τα ρούχα...».

«Όταν πας να κάνεις κάτι καινούργιο, δεν ξέρεις αν ο κόσμος θα το δεχθεί. Ο κόσμος πάντα με ακολουθεί στο νέο και μου δίνει την ευκαιρία να με δει, αλλά δεν θα κάτσει να χαλάσει το απόγευμά του να με δει αν δεν του αρέσει. Γι' αυτό έχω άγχος και θέλω να θέλουν να με βλέπουν», συμπλήρωσε.

Και εξομολογήθηκε συγκινημένη: «Με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι έχω ζήσει όλα μου τα όνειρα τηλεοπτικά και έχω καταλήξει να κάνω αυτό που αγαπάω πιο πολύ από όλα, που είναι καθαρή ψυχαγωγία. Άσε με τώρα...Νιώθω τόσο γεμάτη. Αν ήταν να κάνω κάτι άλλο θα ήταν ζωντανό, γιατί λατρεύω την επαφή με τον κόσμο. Θα ήθελα και κάτι βραδινό με το The Chase, να βάλουμε τα καλά μας με λαμπερούς καλεσμένους. Δεν ξέρω πότε θα γίνει, αν θα γίνει, αλλά νιώθω ευλογημένη, έχω κάνει τα πάντα».

«Όταν έκανα το πρωινό Σαββατοκύριακο, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Στην αρχή δεν μπορούσα, ήθελα άλλο πράγμα και στενοχωριόμουν γιατί στενοχωρούσα και τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν», τόνισε.

Και για την κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που έχει βαφτίσει (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει), δήλωσε: «Το βαφτιστήρι μου είναι παιδί μου, που πάντα ήθελα παιδί, είναι η Ελένη μου. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αυτή την αγκαλιά. Όλα μου τα λέει και νομίζω ότι το πρώτο της μυστικό το έχει πει σε εμένα. Παίρνω πολλή αγάπη, ζεστασιά, ότι με εμπιστεύεται. Είναι μαγικό, νιώθω ότι έχουμε δέσει πάρα πολύ όλοι. Προσπαθώ στη ζωή μου να έχω μόνο ανθρώπους που δεν έχουν δόλο, μόνο αγάπη».

Δείτε επίσης: «Έχασα τον έλεγχο...» - Η ψυχική "κατάρρευση" της Μαρίας Μπεκατώρου για την υπόθεση της μητρότητας

Για την Κεφαλονιά την οποία απέφευγε μετά τον θάνατο του πατέρα της, ανέφερε: «Παραμένει το ίδιο βαρύ, αλλά δεν με εμποδίζει στο να δω παλιούς του φίλους ή να πάω στα μαγαζιά που ήξερα ότι πήγαινε. Παλιά δεν τολμούσα. Έχουν περάσει και 11 χρόνια. Ο πόνος είναι μόνιμος, αλλά πιο ελαφρύς. Τώρα μιλάω και δεν φορτίζομαι για να μην κλάψω, είναι πιο υποφερτό. Είναι παντού και στα όνειρα, αλλά τώρα έχει μία άλλη θέση» - δείτε εδώ την μητέρα της.

Και υπογράμμισε πως δύναμή της είναι: «Η οικογένεια, ο άντρας μου, το ότι υπάρχει ένα σπίτι δεμένο που επιστρέφω να μαγειρέψω, οι φίλοι...» - δείτε εδώ πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της.

«Στην εποχή μας δεν μου αρέσει που όλα γίνονται γρήγορα, δεν υπάρχει ρομαντισμός, όλοι βγαίνουν και κοιτούν τα κινητά τους, δεν υπάρχει στόχος και όνειρο...», είπε σε άλλο σημείο.

Και λίγο πριν κλείσει, αποκάλυψε: «Την πρεμιέρα θα την δω στο MEGA. Κάθε χρόνο από τη μέρα που έχει ξεκινήσει πηγαίνω στα γραφεία στη Συγγρού, μαζευόμαστε όλοι με λίγους ξηρούς καρπούς και το βλέπουμε».

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη: