Γιώργος Καράβας: Η διαφορά ηλικίας με την σύζυγό του, η σχέση του με την Βίκυ Καγιά, το My Style Rocks και η φυγή στο εξωτερικό

Η εξομολογητική του συνέντευξη στο Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Η διαφορά ηλικίας με την σύζυγό του, η σχέση του με την Βίκυ Καγιά, το My Style Rocks και η φυγή στο εξωτερικό

Ο Γιώργος Καράβας, το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα. Από το My Style Rocks και τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί, μέχρι τον έρωτά του με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Πριν γίνει το αρχικό ραντεβού στο κανάλι είχα περάσει ως guest και ο χρόνος που είχα διαθέσει εκεί ήταν πάρα πολύ ωραίος. Έγινε το ραντεβού, το ζύγισα, είναι κάτι που μου αρέσει και περνάω πολύ όμορφα. Ο κόσμος πάντα θα λέει, δεν θα κάτσεις να ασχοληθεί. Το bootcamp δεν υπήρχε, αλλά οι auditions γίνονται πάντα off camera. Φέτος αποφασίσαμε να γίνει on camera, αλλά η διαδικασία γίνεται πάντα. Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν είχαμε υπάρχει ποτέ τηλεοπτικά μέχρι τώρα», είπε αρχικά για το ριάλιτι μόδας που βρίσκεται φέτος και τις ομοιότητες που λένε με το GNTM - δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Για το σχόλιο της Μαζαρί για το show, απάντησε: «Με την Ζενεβιεβ μιλήσαμε, ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη, δεν έχω άποψη για το σφίξιμο στο στομάχι της. Έχει τη δική του ταυτότητα το παιχνίδι, έχει και μία ανανεωμένη επιτροπή και δυνατές παίκτριες».

«Υπάρχει προϊόν στην ελληνική τηλεόραση που δεν υπάρχει ριάλιτι; Οι κύριοι πρωταγωνιστές του είναι τα παιδιά, όταν καθένας βγάλει αυτά που έχει στην ψυχή τους θα βγει και το ριάλιτι», πρόσθεσε έπειτα και σχολίασε για το στυλ των γυναικών και των αντρών στην Ελλάδα: «Ντύνονται πολύ ωραία οι Ελληνίδες. Το styling δεν έχει να κάνει τόσο με τα ρούχα, αλλά με το πώς έχεις χτίσει τον χαρακτήρα σου και πόσο πιστεύεις σε σένα. Πιο καλοντυμένη Ελληνίδα είναι πάνω από μία. Κι εσύ είσαι μέσα σε αυτές (Κατερίνα Καινούργιου), σίγουρα και η Βίκυ Καγιά. Οι άντρες δεν τολμάνε πολύ. Ο Έλληνας πρέπει σιγά σιγά να βγαίνει από το κουτάκι του».

«Με την Βίκυ Δεν έχουμε καμία επικοινωνία, δεν έγινε κάτι απλά χαθήκαμε. Με κανέναν δεν μιλάω, δεν έχει κάνει με την Βίκυ αποκλειστικά που δεν έχουμε επικοινωνία. Ο καθένας έχει τη ζωή του, η τηλεόραση είναι επάγγελμα», εξήγησε έπειτα για όλα όσα έχουν ακουστεί για την σχέση τους.

Για το πρόσφατο ταξίδι του στο Άγιο Όρος απάντησε: «Στο Άγιο Όρος έχω πάει και στο παρελθόν, αυτή τη φορά πήγα για να ηρεμήσω. Πήγα μετά από πολλά χρόνια, δεν έχω συγκεκριμένο πατέρα, βρήκα αυτό που έψαχνα. Το συνδύασα και με έναν αγώνα που έπρεπε να τρέξω στο Ζαγόρι».

Για την προσωπική του ζωή δήλωσε: «Ο γιος μου είναι 11 και η κόρη μου 9. Η γυναίκα μου είναι κούκλα. Η Ραφαέλα είναι ένα παιδί που έχει ίσως την καλύτερη ενέργεια που έχω συναντήσει σε άνθρωπο. Είναι δύναμη, υποστηρικτική, πάντα δίπλα μου. Δεν μου έχει κάνει ποτέ σκηνή ζήλιας. Αυτό πηγάζει και από την συμπεριφορά μου προς εκείνη. Δούλευε σε ένα μαγαζί, μου άρεσε την προσέγγισα και της μίλησα. Είμαστε μαζί από το 2011, παντρευτήκαμε το 12 ο γιος μας ήρθε το 13 είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος, την ποθώ ως γυναίκα».

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά του - Πόσο κοστίζουν τα δίδακτρα

Τηλεοπτικά δεν το έχω σκεφτεί να κάνουμε κάτι μαζί. Έχει αφιερωθεί στο κομμάτι της και πάει πάρα πολύ καλά. Έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά δεν το έχω σκεφτεί. Είναι 31 κι εγώ είμαι 42».

Δείτε επίσης: Το μοντέρνο και κομψό σπίτι του Γιώργου Καράβα - Μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό

Επειδή εξήγησε πως του αρέσει να προσέχει τον εαυτό του, αποκάλυψε αν έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό του: «Κάνω καθαρισμούς και dermapen».

Με αφορμή ένα ταξίδι που έκανε για δουλειά στο εξωτερικό, εξομολογήθηκε: «Μου πέρασε μία σκέψη μήπως τα αφήσω όλα και φύγω στο εξωτερικό με την οικογένειά μου. Είναι η ζωή μου αυτή...»

Και τέλος σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα, σημείωσε: «Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαχωρίζονται τα φύλα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά αν με ρωτάς στην πρωινή ζώνη προτιμώ τις γυναίκες».