Μπέττυ Μαγγίρα: «Τα κορίτσια πρέπει λίγο να...» - Τα σχόλια για την πρεμιέρα των Weekenders και η αναφορά στην αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

«Όλοι οι υπόλοιποι το θεώρησαν αδικία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Τα κορίτσια πρέπει λίγο να...» - Τα σχόλια για την πρεμιέρα των Weekenders και η αναφορά στην αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και η ίδια στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Η ρεπόρτερ του καναλιού που ήταν επίσης εκεί, βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το project που πήρε την θέση του I Love ΣουΚου, που παρουσίαζε η ίδια την περασμένη σεζόν, τους Weekenders δηλαδή - δείτε εδώ πώς τα πήγαν σε νούμερα τηλεθέασης.

Δεν περίμενε αυτή την ερώτηση, ωστόσο απάντησε με πολύ ευγενικό τρόπο για τον Θανάση Πάτρα, τον Δημήτρη Πανόπουλο και την ομάδα τους σε αυτό το νέο ξεκίνημα, πάντα με αντικειμενικότητα ωστόσο, μιλώντας για τα σωστά και τα "λάθη".

Τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα για τους Weekenders

«Τους είδα το Σάββατο. Ο Θανάσης ήταν άνετος, έχει χιλιόμετρα στην τηλεόραση. Ο Δημήτρης ήταν αγχωμένος. Τα κορίτσια πρέπει να βρουν λίγο τη χημεία μεταξύ τους», είπε αρχικά - δείτε εδώ τα πρώτα τους λόγια για να καταλάβετε.

«Θα υπάρχουν και κάποιοι φανατικοί δικοί μου που θα με θέλουν πίσω. Την τηλεόραση την αγαπώ και θέλω να είμαι κομμάτι της κάτω από τις δικές μου συνθήκες, σε κάτι που θα γουστάρω και θα μου ταιριάζει. Δεν έχω κάτι με τα παιδιά. Δεν μπήκα στη διαδικασία της σύγκρισης. Το έκαναν άλλο για μένα και δεν έχει κανένα νόημα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, ποτέ δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι αυτό που παρουσιάστηκε είναι κάτι τελείως διαφορετικό από που κάναμε εμείς, που σημαίνει ότι το κανάλι ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, δεν το θεώρησα αδικία. Όλοι οι υπόλοιποι το θεώρησαν», πρόσθεσε έπειτα, μιλώντας για όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για την συνεργασία με το κανάλι που έληξε άδοξα, ενώ έλεγε πως θα "ριζώσει" εκεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει της ζήτησαν να εντάξει την ενημέρωση στη ροή της, κάτι που εκείνη έχει δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν θέλει να κάνει, γι' αυτό και πάρθηκε η απόφαση να μπει ένα τέλος μετά από ένα χρόνο.

Βίντεο σε λίγο...