Super Κατερίνα: «Με προσβάλλεις», «Από την μύγα βγάζεις ξίγκι για την τηλεθέαση» - Άγριος καβγάς για Καινούργιου και Γκλέτσο

Και όλα αυτά για τον Στέφανο Κασσελάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Με προσβάλλεις», «Από την μύγα βγάζεις ξίγκι για την τηλεθέαση» - Άγριος καβγάς για Καινούργιου και Γκλέτσο

Για τον χαμό που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν σήμερα Δευτέρα 23/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να υποδέχεται μέσω skype τον Απόστολο Γκλέτσο. Ο ηθοποιός να σημειωθεί πως έχει δηλώσει υποψήφιος για την αρχηγεία του κόμματος (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Ο καλεσμένος της λοιπόν, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη για τον οποίο όλες αυτές τις ημέρες είναι χείμαρρος. Όπως έχει δηλώσει ήταν λάθος που τον στήριξαν κάτι που έχει αναφέρει και προσωπικά στον ίδιο.

«Τον γνώρισα σαν αρχηγό. Δεν γίνεται ο αρχηγός της αριστεράς να βγαίνει και να κάνει επίδειξη προσωπικού πλούτου. Δεν γίνεται. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό; Μάλλιασε η γλώσσα μας. Ο κόσμος πεινάει», έχει πει μεταξύ άλλων.

Ο τσακωμός Καινούργιου - Γκλέτσου στο Super Κατερίνα

Μια ατάκα όμως της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, έκανε τον Απόστολο Γκλέτσο να βγει εκτός εαυτού και να ξεσπάσει εναντίον της λέγοντας την ομοφοβική...

«Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Όσο το κουβεντιάζουμε αυτό το θέμα, κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα κυρία Κατερίνα. Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά έξαλλος.

«Μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε. Αρχικά με προσβάλλεις πάρα πολύ που το λες, με ξέρεις τόσα χρόνια. Σε ρωτάω, επειδή η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και του την πέσανε του ανθρώπου», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη.

«Δεν σε γνωρίζω χρόνια, δεν σε γνωρίζω καθόλου. Εσύ το βάζεις για συζήτηση και το βάζεις με έναν άνθρωπο που το έχει ξεκαθαρίσει και έχω κάνει πόλεμο για αυτό και μου το βάζεις τώρα εμένα ως θέμα; Πάμε παρακάτω ομοφοβικούλα μου, πάμε παρακάτω!» αντέδρασε ο ηθοποιός.

Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά εκνευρισμένη ζήτησε να κλείσουν την σύνδεση μαζί του, με τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει «Από την μύγα βγάζεις ξίγκι για την τηλεθέαση» και τελικά να κλείνει εκείνος πρώτος την σύνδεση τους.