Γιώργος Λιάγκας: «Tο ακούτε για πρώτη φορά και ανατριχιάζω» - Συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του Διονύση Πρωϊου

Είναι πραγματικό συγκλονιστικό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Tο ακούτε για πρώτη φορά και ανατριχιάζω» - Συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο του Διονύση Πρωϊου

Τραγικό είναι το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του Διονύση Πρώιου. Ο πρώην παίκτης του MasterChef έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 20/9 με την ίδια μηχανή που πέθανε και ο γιος του σε ηλικία 20 ετών.

Ο μάγειρας είχε τροχαίο στην εθνική οδό στο ύψος της μεταμόρφωσης, όταν έπεσε από τη μηχανή του κάτω υπό άγνωστες συνθήκες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του κάποια ξαδέρφια του και την πρώην σύντροφό του.

Πολλά έχουν ακουστεί για το θάνατό του, όπως για παράδειγμα να έχει αυτοκτονήσει για να ακολουθήσει το γιο του. Ωστόσο, όπως είχε εξομολογηθεί είχε περάσει από το μυαλό του η ιδέα της αυτοκτονίας, ωστόσο το μόνο που τον σταμάτησε ήταν ότι υπήρχε η περίπτωση να ξανασυναντηθούν τα πνεύματα τους, και με την αυτοκτονία θα έχανε την ευκαιρία αυτή.

Η οικογένεια του και όλοι του οι φίλοι είναι συγκλονισμένοι με το θάνατο του και δε με τον ίδιο τρόπο που πέθανε ο γιος του, με την μηχανή του.

Καλός του φίλος, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και οι δηλώσεις ρου προβλήθηκαν σήμερα Δευτέρα 23/9. Όπως λοιπόν ανέφερε, το πόρισμα της τροχαία δεν έχει βγει ακόμα με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν πως πέθανε - δείτε τα όσα αποκάλυψε ο άνθρωπος που έτρεξε στο πλευρό του.

Η αποκάλυψη μετά το θάνατο του Διονύση Πρώιου

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1: «Από όσο γνωρίζω και ο πατέρας του κι αυτός με μηχανή έφυγε. Ήταν γύρω στα 57-58. Όπως και ο γιος του. Πάντα στο γραφείο του είχε μία εικόνα, είχε ένα καντηλάκι και είχε ένα καντηλάκι και συνέχεια τον έβλεπες».

«Όπως σκοτώθηκε ο γιος, έτσι σκοτώθηκε και ο μπαμπάς, αλλά και ο παππούς. Το λέω και ανατριχιάζω και το ακούτε για πρώτη φορά. Δηλαδή είναι αυτό που λέει ο λαός, τρίτωσε το κακό. Είναι σοκαριστικό. Με μηχανή σκοτώθηκε ο πατέρας του Διονύση Πρώιου, με μηχανή ο Διονύσης και με μηχανή είχε σκοτωθεί και ο γιος», είπε συγκλονισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.