Δημήτρης Λάλος: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος αυτή την περίοδο! Την κορούλα μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Οι δηλώσεις για τον Τιμωρό και τη ζωή με το παιδί του μετά το διαζύγιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λάλος: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος αυτή την περίοδο! Την κορούλα μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Δημήτρης Λάλος, το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, για να μιλήσει για τον Τιμωρό, τη σειρά που πρωταγωνιστεί και κάνει πρεμιέρα σήμερα. Μίλησε, όμως, και για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάλου

«Αδυνάτισα λίγο για τον ρόλο. Πρέπει να μεταμορφωθώ, άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μου, να περάσω από τον Σασμό στον καινούργιο μου ρόλο, στον Τιμωρό. Όσον αφορά στην πλοκή, ο κόσμος θα δει κάτι πολύ συγκλονιστικό. Είναι ένα αρχετυπικό σενάριο, το οποίο έχει να κάνει με προδοσία, αδικία και την διάθεση για εκδίκηση. Αυτό το συναντάμε παντού, σε πολλά σπουδαία έργα.

Έτσι και σε αυτό, ο πυρήνας βρίσκεται εκεί πέρα. Αυτόν τον άνθρωπο τον αδίκησαν, του έκλεψαν τη ζωή, τα νιάτα του, μπήκε στη φυλακή άδικα, για κάτι που δεν έκανε, για έναν φόνο που δεν έκανε. Το μόνο που τον έχει κρατήσει ζωντανό μέσα σε αυτή την κόλαση στην οποία ζούσε, είναι η δίψα του για εκδίκηση. Γυρίζει για να πάρει τα πράγματα πια στα χέρια του και να δώσει την δικαιοσύνη που χρειάζεται στα πράγματα... Η εκδίκηση δεν είναι προσωπική. Από τους ανθρώπους που του έχουν κάνει κακό, έχουν κάνει ακόμη μεγαλύτερα σφάλματα και αδικίες απ' ότι έχουν κάνει στον ίδιο. Κάποια στιγμή κάποιος έπρεπε να τους σταματήσει αυτούς τους ανθρώπους», είπε αρχικά για τον ρόλο του και το σενάριο.

«Το Μαρόκο είναι ένα μοναδικό μέρος, δεν είχα ξαναπάει. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση, ο κόσμος είναι πολύ πιο κοντά σε εμάς, είναι πολύ ζεστοί, έχουν φοβερό χιούμορ, το καταλαβαίνεις στα μάτια τους. Είχε πάρα πολύ ζέστη, αλλά είμαστε πια συνηθισμένη. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, αλλά κάναμε και φοβερή δουλειά. Μείναμε περίπου μία εβδομάδα», σημείωσε έπειτα για τα γυρίσματα που έκαναν στο Μαρόκο - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Την χάρηκα την κορούλα μου το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να χαίρεσαι τα παιδιά σου. Το καλοκαίρι είναι και για τους γονείς και για τα παιδιά. Αυτό είναι το ωραίο. Ο καθένας, βέβαια, όση δουλειά και να έχει τα παιδιά του τα χαίρεται, γιατί είναι η χαρά της ζωής».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του και τη νέα του σχέση για την οποία δεν έχει παραδεχθεί κάτι ούτε εκείνος αλλά ούτε και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σημείωσε: «Εγώ γίνομαι διάσημος από τη δουλειά μου, δεν είναι δουλειά μου να είμαι διάσημος. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το τι άλλο κάνω πέρα από τη δουλειά μου, δεν μπορώ να τον αποτρέψω. Εγώ συνεχίζω τη ζωή μου, όπως θα έκανε ο καθένας μας. Τυχαίνει το επάγγελμά μου να με κάνει κάπως διάσημο, αλλά αυτό δεν είναι η δουλειά μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος αυτή την περίοδο και σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την πρεμιέρα».

Δείτε εδώ ωστόσο: Δημήτρης Λαλός - Η αλήθεια για την καταγωγή του, ο Σασμός, το διαζύγιο και η νέα σύντροφος

Για την πρεμιέρα αυτή έκανε και μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Λάλος ανάρτηση πρεμιέρα Τιμωρού

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το τέλος, τον "πείραζαν" στο πλατό για την συνεργασία του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου που συνεχίζεται μετά τον Σασμό στο θέατρο, λέγοντας για την χημεία του, αλλά εκείνος δεν σχολίασε κάτι πάνω σε αυτό.