Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτό δεν σας το έχω πει...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του BreakfastStar με τον θάνατο που βίωσε

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτό δεν σας το έχω πει...» - Άφωνοι όλοι στο πλατό του BreakfastStar με τον θάνατο που βίωσε

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Breakfast at Star" σήμερα 23/9. Η παρουσιάστρια - μοντέλο μίλησε για την πρεμιέρα του Shopping Star, για την σχέση της με τον σύντροφο της, Γιάννη Καραβασάνη, αλλά και για κάποιες μεγάλες αλλαγές στην προσωπική της ζωή που την έχουν επηρεάσει.

Η συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η εκπομπή μόδας κάνει την πρεμιέρα σήμερα στο STAR (δείτε την ανακοίνωση του σταθμού): «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη εδώ. Γενικά με βοηθάει όλη η συνθήκη, και το Shopping Star και οι συνεργάτες μου. Μου αρέσει πάρα πολυ το πρόγραμμα Το λατρεύω. Έχει να κάνει με τη δική μου αγάπη με την μόδα, και έχει να κάνει και με την γυναίκα. Πραγματικά έρχονται υπέροχες γυναίκες εδώ.

Θα δείτε σίγουρα ανανέωση, υπάρχουν κάποιες αλλαγές, υπάρχει μια άλλη αίσθηση του προγράμματος. Είναι σαν να έχει φύγει ένα πέπλο από πάνω του και ξαφνικά να ανακαλύπτει ξανά απο την αρχή. Είναι πολύ χρωματιστό και αυτή τη φορά αισθάνομαι και εγώ με τα χρώματα του πολυ ξεχωριστά πολυ διαφορετικάΝομίζω ότι πλέον αισθάνομαι και εγώ τη σιγουριά της παρουσίασης. Αισθάνομαι πρώτη χρονιά σίγουρα παρουσιάστρια».

Ο σύντροφος της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη βρίσκονταν σε σχέση το 2010 την περίοδο που η παρουσιάστρια έμενε μόνιμα στις ΗΠΑ και μάλιστα, παντρεύτηκαν το 2015. Λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και ξανά ενώθηκαν μετά από πολλά χρόνια.

«Ο Γιάννης δεν με συμβουλεύει για τα επαγγελματικά μου, δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Δεν βρίσκεται στον χώρο. Όπως δεν τον συμβουλεύω και εγω δεν τον συμβουλεύω για ένα κτίριο. Σαν τηλεθεατής του αρέσει, καμιά φορά το βάζει στο διάλειμμα του και του αρέσει να χαζεύει και να βλέπει και τα αστεία και όλα. Ο Γιάννης με κρατάει σε ισορροπία με την τηλεόραση. Είναι μια καλή ισορροπία αυτή θεωρώ και είναι και κάτι που το λέει και ο ίδιος και το αναγνωρίζει στον εαυτό του».

Δείτε επίσης: Στο πλευρό της Παπαγεωργίου ο Μοθωναίος - Η πρώτη αντίδραση μετά την απομάκρυνση από την Έλενα Χριστοπούλου

Ο θάνατο που δεν γνώριζε κανείς

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά ότι πέρασε μια μεγάλη απώλεια λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, "POP UP" παρουσίαζε στον ALPHA: «Η Live εκπομπή φέτος για εμένα ξεκίνησε πολύ ταπεινά και διαφορετικά από ότι γνωρίζετε, Γιατί εγώ έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο. Μια εβδομάδα πριν, εκείνη την εβδομάδα. Οπότε για εμένα εκείνη η έναρξη είχε ένα διαφορετικό άγχος το να καταφέρω να είμαι ήρεμη, να είμαι υγιής και να πηγαίνουν τα πράγματα καλά, και με βοηθήσατε πάρα πολυ και εσείς να νιώθω καλά. Συγκινούμαι γιατί όταν με πηγαίνεις σε εκείνη τη πρεμιέρα είναι μόνο ένα πράγμα που μπορώ να θυμηθώ, και είναι αυτό αλλά δεν σας το είπα γιατί δεν ήθελα ούτε να στεναχωριέστε ούτε να πιστεύετε ότι δεν θα τα καταφέρω λόγω αυτού, δεν ήθελα γενικά να το αναφέρω».

Το σχόλιο του πρώην συνεργάτη της

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Νταφλός, πρώην συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή "POP UP", δήλωσε πως δεν γνώριζε για την απώλεια της παρουσιάστριας παρόλο που συνεργαζόντουσαν την περίοδο εκείνη.

«Εκείνη την περίοδο ακουγόντουσαν πάρα πολλά, για την εκπομπή για την ίδια. για την ομάδα, τι θα πάει να κάνει εκεί και τα λοιπά. Δεν χρειάζεται να τα θυμίζουμε. Η ίδια ήταν πολύ δυνατή. Εμένα αυτό με διέλυσε που μου είπε. Δεν είχαμε πάρει χαμπάρι. Θυμάμαι εκείνες τις μέρες, τις πρόβες μας, το δικό μας το άγχος, θυμάμαι να λέει η ίδια "Θα καταφέρω να μιλήσω στην έναρξη της εκπομπής;" και βγαίνει η Ηλιάνα ενώ δεν έχει καμία εμπειρία σε live και είναι λες και έκανε εκπομπή live πέντε χρόνια. Δεν κατάλαβε κανείς το άγχος της. Το να μην πεις τίποτα στους συνεργάτες σου για να μην τους ρίξεις ψυχολογικά. εγώ αυτό δεν το έχω ξανασυναντήσει προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.