Νατάσα Μποφίλιου: Θύελλα αντιδράσεων για το πανάκριβο φόρεμά της σε συναυλία της στο Λυκαβηττό

«Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νατάσα Μποφίλιου: Θύελλα αντιδράσεων για το πανάκριβο φόρεμά της σε συναυλία της στο Λυκαβηττό

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ρούχα της έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε συνεργασία με τις πεποιθήσεις της. Όλοι θυμόμαστε τι είχε συμβεί το 2022 με μια φωτογράφισή της στο Λονδίνο (δείτε εδώ περισσότερα). Η Νατάσα Μποφίλιου για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων με αφορμή έναν λόγο που έβγαλε σε πρόσφατη συναυλία της στον Λυκαβηττό για τον Παύλο Φύσσα.

Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τον θάνατό του μετά την δολοφονία του από την Χρυσή Αυγή έκανε μια τοποθέτηση για τον χαμό του παιδιού και περί φασισμού και από κάτω υπήρξαν πληθώρα σχολίων του τύπου «Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν».

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας πάνω στην σκηνή. Μπορεί εκείνη την στιγμή να καταχειροκροτήθηκε από τους ακροατές της, λίγο αργότερα ωστόσο τα media πήραν φωτιά! Με τέτοια ρούχα δεν μπορείς να κάνεις επανάσταση της έγραφαν με λίγα λόγια...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο πλευρό της Νατάσας Μποφίλιου

Στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 23/9 σχολιάστηκε το συγκεκριμένο θέμα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει τον λόγο και να λέει «Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, την δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φυτίλια μιας συζήτησης που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσας.»