Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αποκλειστικό - Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Τα καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη ήταν αντικείμενο σχολιασμού από την αρχή, καθώς πρόκειται για δύο διάσημες προσωπικότητες της ελληνικής showbiz. Εκείνος, με τη φωνή του και την παρουσία του στη μουσική σκηνή, έχει κερδίσει το κοινό ως frontman του συγκροτήματος "Μέλισσες", ενώ εκείνη, με τη συμμετοχή της στο GNTM και την επιτυχημένη πορεία της στα social media, τραβά τα βλέμματα.

Παρά την αρχική προσπάθειά τους να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σταδιακά άρχισαν να εμφανίζονται μαζί σε εκδηλώσεις και να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αποκλειστικό - Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Η είδηση, δε, πριν από αρκετό καιρό ότι αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι του τραγουδιστή στην Αθήνα που έχει θέα την Ακρόπολη (δείτε εδώ φωτογραφίες από αυτό) χαροποίησε αρκετά τους θαυμαστές του ζευγαριού, ενώ τα νέα που σας φέρνει σήμερα το Youweekly.gr επιβεβαιώνουν ότι η σχέση τους εξελίσσεται με μια σοβαρή και σταθερή πορεία.

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Η απόφαση για μετακόμιση σε κοινή στέγη είναι ένα σημαντικό βήμα για κάθε ζευγάρι, ιδιαίτερα για ανθρώπους που ζουν υπό το άγρυπνο βλέμμα των ΜΜΕ και του κοινού. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας μπορεί να συζούσαν στο σπίτι του τραγουδιστή, όμως το μοντέλο διατηρούσε κι ένα δικό της σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, το σπίτι στο οποίο έμενε πριν γνωρίσει τον τραγουδιστή.

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη σπίτι

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, η Γαρυφαλλιά πηγαινοέφερνε ρούχα από το ένα σπίτι στο άλλο, κάτι που πλέον δεν συμβαίνει αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το μοντέλο τα τελευταία 24ωρα ολοκλήρωσε την ολική μετακόμισή της στο σπίτι του τραγουδιστή! Οι δυο τους πια αποφάσισαν να κάνουν αυτό το σοβαρό βήμα μετά από ώριμη σκέψη κι αφού η σχέση τους σε αυτό το επίπεδο έχει ήδη δοκιμαστεί και τα βρίσκουν!

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη σπίτι

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου... Θα το πάρει το κορίτσι τελικά την βλέπουμε την δουλίτσα...