Ατύχημα για την Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έπρεπε να πάρεις μία κανονική ηθοποιό»

Προσωρινό «στοπ» στις πρόβες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ προετοιμαζόταν εντατικά για την πρεμιέρα της νέας παράστασης «Φόβος», αντιμετώπισε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των προβών. Παρά το γεγονός ότι έπεσε και χτύπησε, η ηθοποιός δεν έχασε το κέφι της και σχολίασε τη συγκεκριμένη δυσάρεστη εξέλιξη με χιούμορ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός χτύπησε το πόδι της, κάτι που προφανώς την ανάγκασε να διακόψει προσωρινά τις πρόβες της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Πως διατηρεί τέτοιο κορμί στα 45 της - Τα 5 μυστικά της

Διατηρεί το χιούμορ της η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου εμφανίζεται το πόδι της τυλιγμένο με χαρτί και σαφώς αναστατωμένη. Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει χιούμορ με την κατάστασή της, γράφοντας σε story που ανέβασε: «Έπρεπε να πάρεις μια κανονική ηθοποιό. Αυτή δεν κάνει. Πέφτει», απευθυνόμενη στον σκηνοθέτη της παράστασης, Μάριο Κακουλλή.

Ατύχημα για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει συμμετάσχει σε πλήθος θεατρικών παραγωγών κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η παράσταση «Φόβος» αποτελεί μια νέα πρόκληση για την ηθοποιό, η οποία δεν σταματά να αναζητά διαφορετικούς ρόλους που την εμπνέουν και την εξελίσσουν καλλιτεχνικά. Παρά το ατύχημα πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι υπόλοιποι συνέχισαν κανονικά, με την ίδια να μεταφέρει το εύθυμο κλίμα από τα παρασκήνια. Οι θαυμαστές της αλλά και οι συνάδελφοί της, έσπευσαν να της ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Πέρα απ' το θέατρο, η Κατερίνα Παπουτσάκη θα συμμετέχει στη σειρά «Άγιος έρωτας» στον Alpha. Μιλώντας για το ρόλο της είχε πει πως: «Η Χριστίνα είναι πληγωμένη και αδίστακτη, είναι εύθραυστη και δυναμική ταυτόχρονα. Είναι ένας σκληρός άνθρωπος. Οι πράξεις της πληγώνουν τους άλλους. Κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της. Ρισκάρει και ζει στα άκρα. Για όλους αυτούς τους λόγους, αυτός ο χαρακτήρας κινδυνεύει να είναι εξωτερικά παιγμένος σαν ένας αρνητικός χαρακτήρας. Αυτό που έχει πολλή σημασία για εμένα, είναι να την προσεγγίσω με αγάπη, με κατανόηση, με συμπάθεια»