Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ηλία Μπόγδανου - «Είσαι φως...»

«Χρόνια πολλά, σ’αγαπάω!»

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
alexandra_exarchopoulou / Instagram
alexandra_exarchopoulou / Instagram

Ο πρώην παίκτης του Survivor και τραγουδιστής, Ηλίας Μπόγδανος και το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, είναι από τα διάσημα ζευγάρια που γνωρίζονταν πριν βρεθούν μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και συνεχίζουν να είναι μαζί σε μια μακροχρόνια σχέση.

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν όταν ακόμη το μοντέλο πήγαινε σχολείο, ενώ, ο πρώην παίκτης του Survivor σπούδαζε τότε σε μια ιδιωτική σχολή για personal trainer. Μάλιστα, το σπίτι της Αλεξάνδρας βρισκόταν πολύ κοντά στη σχολή του Ηλία Μπόγδανου, και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους. Από τότε, το ζευγάρι είναι αχώριστο, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και ο Ηλίας Μπογδάνος στις διακοπές τους
alexandra_exarchopoulou / Instagram

Ο τραγουδιστής, σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει: «Η Αλεξάνδρα πήγαινε σχολείο όταν γνωριστήκαμε. Ήταν στην Τρίτη Λυκείου, και πήγαινε σε ένα σχολείο που ήταν δίπλα από τη σχολή που σπούδαζα τότε. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ένα “γειά τι κάνεις, σήμερα έφερε καφέδες, σου έφερα κι εσένα”. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια έχουμε και οι δυο τις βλέψεις να κάνουμε το επόμενο βήμα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε» (δείτε εδώ τι απάντησαν όταν ερωτήθηκαν για τον γάμο τους).

Το ζευγάρι μοιράζεται τις κοινές τους στιγμές μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram δείχνοντας στο followers τους πόσο αγαπημένοι και δεμένοι είναι μεταξύ τους.

Η συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου για τα γενέθλια του Ηλία Μπόγδανου

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκλεισε τα 35, και η αγαπημένη του, δεν παρέλειψε να του ευχηθεί μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου το ζευγάρι φαίνεται να βρίσκεται σε ευτυχισμένες στιγμές γελώντας με την ψυχή τους. Η ίδια, συνοδεύει τη φωτογραφία με μια συγκινητική λεζάντα: «Λάμπεις τον κόσμο εδώ και 35 χρόνια. Ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και ας δούμε ο ένας τον άλλον να μεγαλώνει. Σε ευχαριστώ για τις αμέτρητες καλές στιγμές, είσαι φως και λάμπεις με τη χρυσή ψυχή σου. Η ύπαρξή σου εμπνέει τους ανθρώπους να ονειρεύονται. Χρόνια πολλά, σ’αγαπάω!»

Δείτε την ανάρτηση: